Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

 Bas Eberwijn:

Mijn naam is Bas Eberwijn en ik ben 28 jaar oud. Sinds mijn 5e korfbal ik al bij onze mooie club SDO. De club voelt al 23 jaar als mijn thuis. Ik heb in de jeugd enorm genoten van de wedstrijden met mijn team, van de activiteiten van de JAC en de leuke sfeer die er elke zaterdag op de club hangt. De leukste jaren heb ik gehad in de A1, waar we overgangsklasse speelden en verassend goed tegenpartij konden leveren tegen grote clubs. Dat waren ook de jaren dat ik mij meer ben gaan interesseren in het verenigingsleven. Ik heb trainen gegeven en gecoacht, ik heb wedstrijden gefloten en ik ben lang onderdeel geweest van de activiteitencommissie en de oliebollencommissie. Tussen 2016 en 2019 was ik al algemeen bestuurslid. In die tijd speelde ik in de selectie. Sinds 2019 speel ik in het 4e , daar genieten we vooral van het sociale element dat onze vereniging te bieden heeft.

Ik woon in Woerden samen met mijn vriendin Elise. Ze is ook korfballer, maar zij speelt bij onze vrienden uit Linschoten. Ik werk als Teamleider Bezorging bij Albert Heijn e-Commerce, waar ik verantwoordelijk ben voor de logistieke planning van de welbekende blauwe bakwagens.

Met de start van het nieuwe seizoen zal ik weer tot het bestuur toetreden. De afgelopen jaren zijn er mooie dingen neergezet, zoals het nieuwe kunstgras en de nieuwe kantine. Ook zijn we in aantal leden gegroeid en mogen we trots zijn op het niveau van onze selectie. Ik heb er veel zin in om samen nog meer mooie stappen te maken bij onze fantastische Kamerikse korfbalclub!

Alexander Heuvelman:

Ha SDO-ers,

Ik ben Alexander en van kleins af aan korfballer bij SDO. Inmiddels zijn we 18 jaar verder en heb ik mijn korfbalschoenen aan de wilgen gehangen. Wellicht ben ik voor sommigen een bekend gezicht dan wel gehoor, door mijn activiteiten bij Fort Oranje. Naast dat ik op deze manier bij SDO betrokken blijf, zal ik ook toetreden tot het bestuur. Hier zal ik de functie van secretaris gaan invullen. Op deze wijze hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen binnen deze vereniging.

Zelf ben ik 27 jaar oud, werkzaam als werkvoorbereider/calculator bij een Tegelzetbedrijf in Kamerik. Ik woon samen in Woerden met mijn vriendin Robina, die overigens zelf korfbalt bij SDO, maar er zijn zeker plannen om weer in Kamerik te gaan wonen. Hopelijk tot snel bij onze mooie club!

Dave van der Meulen:

Hoi, mijn naam is Dave van der Meulen, 34 jaar oud en woonachtig op de Goudenregenlaan. Op mijn 11e gestart met korfbal bij LUNO in Linschoten. Na 9 jaar ben ik in 2009 overgestapt naar SDO. Met zelf spelen ben ik 5 jaar geleden gestopt en heb ik me op het scheidsrechters vak gestort. Eerst samen met Mark Meijers en later met Guido van Vreeswijk. Het fluiten doe ik nog steeds, maar op een lager pitje voor nu. Toen ik bij SDO kwam ben ik direct gestart met trainen geven en later ook bij de TC aangesloten. Uiteindelijk 3 jaar voorzitter TC geweest. Langzaam opgeschoven van wonen in Linschoten, naar Woerden en nu uiteindelijk in Kamerik met mijn vrouw Kim van der Meulen – van Leeuwen. In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij MOJO Rental. Een bedrijf wat een leverancier is op grootschalige publieksevenementen. Mijn persoonlijke specialiteit is onze unieke MOJO stagebarrier. Ik kijk er naar uit om de komende jaren een toegevoegde waarde te zijn voor SDO en hoop dat ook te zijn. Tot bij SDO!

Maarten van Eijk:

Vanaf het nieuwe korfbalseizoen 2023-2024 zal ik, Maarten van Eijk, het bestuur van SDO komen versterken als algemeen bestuurslid. Eerst iets over mijzelf. Ik ben 40 jaar en getrouwd met Marjanne. Mijn hele jeugd heb ik in Kamerik gewoond en na mijn trouwen ben ik samen met mijn vrouw in Linschoten gaan wonen. Hier hebben we zo’n 16 jaar gewoond. Sinds 2022 zijn we weer terug in Kamerik en wonen we hier met heel veel plezier. We hebben vier kinderen waarvan er twee actieve korfballers zijn, Jesse (A) en Jenthe (E1).

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bouwkundig adviseur in het UMC Utrecht. Hier geef ik bouwkundige adviezen voor het realiseren van nieuwe MRI’s, Operatiekamers, Kantoren, labs en ga zo maar door. Een erg leuke afwisselende baan. Naast mijn werk ben ik vijf jaar lang voorzitter van de MR op de basisschool in Linschoten geweest.

Na een jaartje geen vrijwilligerstaken te hebben gedaan i.v.m. verhuizing begon het toch wel weer te kriebelen. Dus nu in het bestuur van SDO. Zoals vele anderen heb ik geen korfbal achtergrond, maar ben er door de kinderen “ ingerold”. Ik hoop hier mijn steentje te kunnen bijdragen aan het verder brengen van de club, misschien niet op korfbaltechnisch gebied dan wel op andere gebieden. Hierbij vind ik het ook belangrijk dat de stem van ouders is vertegenwoordigd binnen een club. Op deze manier hoop ik de verbinding te zijn tussen ouders en bestuur.

Maarten van Eijk