Frank Mommers verlengt bij SDO/Fiable

Het bestuur en technische commissie van SDO/Fiable heeft met hoofdtrainer Frank Mommers overeenstemming bereikt om ook volgend jaar het vlaggenschip onder zijn hoede te nemen.
Met deze verlenging gaat Frank een 2e seizoen aan bij de Kamerikse korfbalvereniging.
Voor SDO/Fiable was een verlenging een logische keuze.
‘Frank kenmerkt zich als een enthousiaste, bevlogen en zeer kundige trainer/coach.
We zijn dan ook erg content dat Frank het erg naar zijn zin heeft en dat hij ook graag de samenwerking verlengt’, aldus bestuurslid TC Dave van der Meulen. Het door Onderlinge Verzekeringen gesponsorde 1e team kan met deze zekerheid zich volop storten op de strijd tegen degradatie in de zaal en een mooie klassering in de nieuwe veldpoule, waar zij op het 2e niveau van Nederland uitkomen.

Trainer/coach van het reserveteam, Ron van Vuren, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Voor SDO/Fiable een aderlating. Hij geeft aan na meerdere jaren verschillende teams bij SDO/Fiable onder zijn hoede te hebben gehad, open te staan voor een mogelijke nieuwe uitdaging.
Zijn compagnon, kind van de club, Marjan Teeuwen heeft aangegeven ook volgend seizoen open te staan voor een rol binnen de staf. Bestuur en TC waarderen enorm de inzet en tijd van Marjan in de selectie. Dit is van onschatbare waarde.
Technische commissie en bestuur zijn gezamenlijk hard aan de slag om de staf verdere invulling te geven.