Nieuwsbericht juni

Het korfbalseizoen zit er  voor de meeste teams al weer op. SDO/Fiable 4, A1, A2, D1 en E3 zijn kampioen geworden! Vandaag worden de laatste 5 wedstrijden gespeeld  en dan begint voor iedereen de zomerstop. Tijdens het SDO-kamp over 2 weken zullen we het gezamenlijk afsluiten. Het belooft een geweldig weekend te worden met wel 68 aanmeldingen en nog veel gezellige kampleiding. Hier kun je vast de paklijst vinden.

Bestuurswisselingen

Er zijn 2 uittredende bestuursleden per aankomende ledenvergadering, welke in september gehouden zal worden. Frank Anne Burggraaf stopt komende ledenvergadering met zijn taken als algemeen bestuurslid. Frank Anne heeft ruim 4 jaar in het bestuur gezeten en hij vind het tijd om het stokje aan een ander door te geven. Voorzitter Bas Eberwijn stopt ook binnen het bestuur. In zijn tweede periode in het bestuur heeft hij na een jaar de conclusie getrokken dat hij de rol niet goed kan combineren met werk en privé.

Dat betekent dat we 2 vacatures hebben, waaronder de rol van voorzitter. Wij horen graag als hier interesse in is. Wil je weten wat de rollen inhouden? Je kunt vrijblijvend een bestuursvergadering bijwonen, dan kunnen we je er van alles over vertellen. We willen jullie vast laten weten dat het bestuur springlevend is en vol energie zit, dus dat is fijn binnen stappen. Nu al interesse? Neem dan contact op met Bas Eberwijn, via voorzitter@sdokamerik.nl of 0631958577.

Terugblik SDO 65 jaar

We hebben de verjaardag groots gevierd met wel 50 (!) teams tijdens het schutterstoernooi. Met veel publiek hebben we genoten van een mooi toernooi, waar uiteindelijk Loes en Robina de finale wonnen van Demi en Tim. Uiteindelijk hebben we de avond feestelijk afgesloten met DjMatthy.  De volgende dag werden er wedstrijden gespeeld. De jongsten hebben poffertjes gebakken, tattoos laten zetten en levend gebowld, terwijl de ouderen keken naar de afscheidswedstrijd van Karin en Hilbert. Later hebben we de Old Stars nog in actie gezien, een mooie wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Guido. Vervolgens werden de barbecues aangestoken, hebben we lekker gegeten en de verloting gevolgd. Het was wat fris, maar dat mocht de pret niet drukken. Iris & the Jokers, PartyDJMarco en DJ DIDA hebben er hierna een mooi feest van gemaakt, tot in de nachtelijke uurtjes. Bedankt AC en SDO 65 jaar commissie voor een geweldig weekend!

Vind je het leuk om foto’s van 65 jaar SDO terug te kijken? Dan is dit een aanrader: https://www.sdokamerik.nl/historie/

Foto’s terug kijken van afgelopen jubileumweekend? https://www.kwaaiaap.nl/fotogalerij/

 

Verzorgings- en wedstrijdbesprekingsruimte opgeleverd

Met dank aan de accommodatie commissie hebben we weer een mooie nieuwe ruimte toegevoegd. De ruimte heeft een wastafel, behandeltafel en genoeg stoelen en tafels om er met een team plaats te nemen. Er hangt een scherm, gesponsord door Expert Woerden, zodat teams ook wedstrijdbeelden kunnen terug kijken. De laatste wedstrijdrondes werd de ruimte al goed gebruikt! We zoeken alleen nog een sportverzorger/fysio, zodat we de ruimte écht optimaal kunnen gaan gebruiken.

 

Bedankt allemaal voor weer een mooi en gezellig seizoen bij SDO.

Groetjes het bestuur