Carola van Zuijlen vertrouwencontactspersoon bij SDO/Fiable

Binnen SDO Kamerik is er vanaf begin 2018 een vertrouwenscontactpersoon aangesteld. Deze rol wordt sindsdien uitgevoerd door Carola van Zuijlen.

Vertrouwenscontactpersonen fungeren in de anonimiteit als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp. Daarbij fungeert het vertrouwenscontactpersoon binnen SDO/BlijWerkt als eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraagt heeft of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag.

Hieronder stelt Carola zichzelf kort voor:

WhatsApp Image 2018-04-25 at 19.18.30– Wie ben ik?
Mijn naam is Carola van Zuijlen, 27 jaar en ik ben woonachtig in Woerden. Momenteel werk ik op projectbasis binnen Jeugdzorg en Onderwijs. Hierbij kom ik dagelijks in contact met mensen en ga ik in gesprek over allerlei opvoedingsvraagstukken. 

– Wat is mijn rol bij SDO?
Sinds 1999 ben ik lid bij SDO, waar ik momenteel nog steeds met plezier korfbal in het 3e team. Ik ben actief betrokken bij activiteiten die worden georganiseerd vanuit de Activiteiten Commissie (AC) en vanaf heden zal ik ook de rol van vertrouwenspersoon vervullen.

– Wat vind ik belangrijk als vertrouwenscontactpersoon?
Als vertrouwenspersoon bij SDO wil ik een luisterend oor bieden aan alle leden en ouders binnen de vereniging. In een vertrouwelijke sfeer zal ik als onafhankelijk persoon luisteren en meekijken in situaties en/ of ervaringen die spelen binnen een team of bij een individueel persoon.

Wil je contact opnemen met Carola, dit kan via:
carolavanzuijlen@hotmail.com of 0610244299