BLOG Update – Kantine renovatie & Vernieuwing kunstgrasveld

Via deze blog houden we graag iedereen op de hoogte over ontwikkelingen voor kantine renovatie en vernieuwing kunstgras.

Dinsdag 9 maart 2019
Zaterdag 9 maart stond in het teken van verschillende acties voor de kantine renovatie. Er was de mogelijkheid voor het Schnitzelmenu, uitslagen raden, middenlijn schieten en meer. Mede door de grote opkomst, waaronder vele Groen Geel supporters, is een mooi bedrag opgehaald. Er kan namelijk 1.100 euro worden toegevoegd aan meter voor de kantine renovatie.

Vanaf april zal gestart wordt met de grootste actie voor de kantine renovatie; de bouwstenenverloting. Hierover volgt binnenkort meer informatie, maar er zullen grote prijzen te winnen zijn!

Maandag 25 februari  2019
Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder. En is het dak van de kantine zo goed als leeg, ook het dak van de nieuwe kleedkamer is geschoond.Er is onder andere op zaterdag 16 en 23 februari weer hard gewerkt. Naast de hard kern van de accommodatie commissie waren ook Jack, Gert, Hilbert en Jesper van de partij.

Afgelopen weekend is het SDO in Actie! plan op de website gepubliceerd. Voor meer informatie zie http://www.sdokamerik.nl/2019/02/24/sdoblijwerkt-in-actie/ De eerste actie staat gepland op zaterdag 9 maart! Zie hiervoor http://www.sdokamerik.nl/2019/02/24/zaterdag-9-maart-actiedag-voor-kantinerenovatie/

Zaterdag 2 februari 2019
In regen, kou en wind werden vandaag verdere voorbereidingen getroffen voor de kantinerenovatie. Het grind bovenop de kantine werd weggeschept en afgevoerd per tractor; het krijgt bij Gerrit Doornebal een nieuwe bestemming.
Ook de zolder van de nieuwe kleedkamers werd verder leeggeruimd.
Deze week (weer) dank aan: Gert, Gerrit, Herman, Bert, Bart en Bram!

Zaterdag 19 januari ’19
Zaterdagochtend 19 januari zijn Bert, Mark, Hilbert, Roel, Rogier, Gerrit en Herman begonnen met opruimen van de zolder van de kantine. Voor de verbouwing is de bovenvloer van de kantine te zwaar belast en daarom is vast gestart deze op te ruimen. Binnen no-time zat de eerste container vol. Binnenkort nog meer werk aan de winkel!

Donderdag 17 januari ’19
Donderdagmiddag 17 januari hebben Wim en Nander, namens het bestuur een afspraak gehad met een drietal heren van Gemeente Woerden. Na eerder onze voorstellen voor nieuwe veldindeling te hebben ingediend, zijn de plannen nu door de gemeente uitgewerkt. Gemeente Woerden heeft laten zien hoe de velden erbij zouden komen te liggen. Het plan is drie officiële wedstrijdvelden (20m bij 20m), met daarin drie kleinere kunstgrasvelden voor de jongste jeugd. Pal voor de kantine komt dan het nieuwe hoofdveld te liggen, waar geen andere belijning doorheen loopt. Om dit te realiseren zal achterkant van het kunstgrasveld wat moeten worden verlengd. Gemeente verwerkt dit plan nu verder en wil binnen 1 a 2 maanden, laten weten of dit zo gerealiseerd gaat worden. Het lijnenplan van de nieuwe velden, is dan ook aan de KNKV voorgelegd ter goedkeuring.