SDO/BlijWerkt in Actie! Plan

SDO/BlijWerkt in Actie! dat is het doel de komende maanden om de SDO kantine te gaan renoveren. Inmiddels ligt er een prachtig renovatieplan klaar. Hiervoor is reeds 45.000 euro toegezegd aan subsidies.

Om het renovatieplan deze zomer te realiseren hebben we nog 30.000 euro nodig. Een groot bedrag, maar met inzet van alle leden, willen we dit bij elkaar gaan krijgen. De komende maanden zullen daarom in het teken staan van een aantal acties. Deze acties zijn ontstaan uit de brainstormsessie van eind december 2018.

Voor de planning en ter informatie, staan hieronder geplande acties. Meer informatie hierover zal per actie volgen.

SDO in ACTIE! Plan:

 • 9 maart 2019 – Actie laatste thuiswedstrijd SDO/BlijWerkt 1
  De laatste zaterdag waarop SDO/BlijWerkt 1 thuis speelt, zal geheel in het teken staan van de kantinerenovatie. Over de gehele dag zullen op verschillende manieren acties gevoerd worden. Tijdens alle thuiswedstrijden (ook jeugdwedstrijden) kan er geld worden ingezet op de eindstand en kun je hier een leuke prijs mee winnen! Tijdens de wedstrijd van SDO/BlijWerkt kun je middenlijn schieten voor het gehele publiek en kun je bieden op iets heel spannends, waarover later meer. De avond wordt afgesloten met een feest, het STOP, HAMMERTIME! Feest! De AC zorgt dan voor gereedschap én veiligheidsaccessoires. Het belooft een geweldige SDO-dag te worden.
  Vragen, ideeën? -> Bas
 • SDO’s Bouwstenen verloting (April – Juni 2019)
  Jaarlijks organiseert SDO in het voorjaar een verloting. Dit jaar zal deze verloting veel grootser worden aangepakt en zullen denkbeeldige (bouw)stenen als loten worden verkocht. Grotere actie, grotere prijzen, meer loten!
  Vragen, ideeën? -> Rogier
 • 27 April – SDO in ACTIE! – Koningsdag
  Voor de promotie van de kantinerenovatie hebben we SDO in ACTIE! Stand op de Kamerikse Koningsdag braderie. Hier zullen we ons 60-jarig bestaan vieren, Kamerik informeren over de te renoveren kantine en bouwstenen als loten verkopen!
  Vragen, ideeën? -> Nander
 • 15 juni 2019 – Slot SDO in ACTIE!
  Na de laatste wedstrijd van SDO/BlijWerkt 1 zal ter ere van het 60-jarig jubileum van SDO een groot toernooi worden georganiseerd met een afsluitend feest. Het toernooi is voor korfballers en niet korfballers en dient als grote SDO Reünie! De Bouwstenen verloting zal deze avond plaats vinden. Afhankelijk van de datum van de laatste thuiswedstrijd van SDO/BlijWerkt 1, zal deze dag op 1 of 15 juni worden georganiseerd. Waarbij 15 juni wordt verwacht.
  Vragen, ideeën? -> Nander

 

Actieplan - Communiatie leden 2.0Actieplan – Communiatie leden 2.0