Oproep bestuur SDO/BlijWerkt – Gestolen spullen

Tijdens de zo sportief verlopen actiedag van SDO/BlijWerkt zijn er helaas diverse materialen van SDO uit De Schulenburch gestolen. Het betreft onder andere korven, (medicijn)ballen, touwladders en gewichtszakken. De waarde van deze spullen loopt in de honderden euro’s. Gelukkig is reeds het een en ander verspreid door het dorp terug gevonden, maar nog niet alles.

Inmiddels heeft het bestuur van SDO/BlijWerkt zicht op wie hierbij betrokken zijn geweest. Het valt gelukkig op, wanneer er met dit soort spullen door het dorp wordt gesleept. Wij geven de betrokkenen de mogelijkheid om tot aanstaande zaterdag (16 maart) contact met ons op te nemen, om er samen uit te komen. Anders zal dit weekend aangifte worden gedaan.

Namens Bestuur SDO/BlijWerkt,

Nander de Wit
voorzitter@sdokamerik.nl
06-24351632