SDO Bouwstenenverloting van start

Dit weekend is het zover! De grote SDO Bouwstenenverloting gaat beginnen. Er zullen loten als denkbeeldige bouwstenen worden verkocht. Het doel? De SDO-kantine deze zomer kunnen gaan renoveren.

Dit jaar krijgt iéder SDO/BlijWerkt lid, van jong tot oud, van spelend tot niet spelend, een lotenboekje. Een lotenboekje bevat 30 loten en de prijs per lot is 5 euro. Een hoger bedrag dan vorig jaar, maar er zijn ook fantastische prijzen te winnen, waaronder:

–      Scooter – Turbho Private Label A 

–      Televisie 4K 55 inch 

–      Siemens wasmachine-droger 

–      Tweedaagse Weekendtrip 

–      Sony PlayStation 4 

–      Kinderfiets

De verloting en kantinerenovatie worden alleen een succes als iedereen mee doet! Daarom vragen wij iedereen om zijn ontzettende best te doen om alle loten verkopen! Wanneer ieder lid (per fam. max 2 boekjes) zijn/ haar lotenboekje heeft leeg verkocht, zal de kantine renovatie door gaan. Daarvoor hebben we dus jouw hulp nodig! Vraag dus vrienden, opa’s, oma’s, ooms, tantes, collega’s, tegenstanders, etc. om een lootje te kopen.

Voor de beste verkopers en best verkopende team zijn er diverse prijzen! Extra lotenboekjes in de kantine beschikbaar.

Er is ook een speciale actie; het SDO-sponsorplein. Hier kunnen bedrijven en personen een eigen unieke stoeptegel krijgen op het SDO terras, vanaf 130 euro en inclusief 10 loten. Met deze tegels wordt een speciaal SDO-sponsorplein gerealiseerd.

Tot slot, organiseert SDO/BlijWerkt ter ere van haar 60 jaar bestaan, een reünie toernooi op zaterdag 15 juni vanaf 18:00. U kunt zich hiervoor opgeven met een team of alleen, via voorzitter@sdokamerik.nl. Op 15 juni zal ook de verloting plaats vinden.

In geval van vragen kan contact met het bestuur worden opgenomen.