Guido en Dave in de Korfbal League!

Vorig jaar was Guido van Vreeswijk de eerste scheidsrechter van SDO/BlijWerkt die een wedstrijd leidde in de Korfbal League. Hij debuteerde toen in de memorabele wedstrijd, waar PKC meer dan 50 keer scoorde.

Waar Guido vorig jaar dus al in de Korfbal League floot, leidde Dave van der Meulen samen met Mark Meijers onder andere wedstrijden in de Hoofdklasse. Tevens floten zij de A-juniorenfinale in de Ziggo Dome. Veel talent dus binnen het scheidsrechterskorps van SDO.

Dit seizoen zijn de regels in de Korfbal League gewijzigd en wordt er gefloten met twee scheidsrechters in plaats van een scheidsrechter en een grensrechter. Daarom is een nieuw scheidsrechters koppel ontstaan: Guido & Dave. Samen zullen zij wedstrijden gaan leiden in de Korfbal League en gisteren was hun eerste wedstrijd: TOP en DVO. De komende weken zullen zij regelmatig actief zijn op het hoogste niveau! Vanuit SDO wensen wij hen veel succes het komende seizoen en zijn wij trots op de knappe prestaties van beide heren!

Schermafbeelding 2019-11-17 om 21.14.25