Bestuurslid gezocht!

Graag zouden we het SDO/BlijWerkt bestuur versterken met een nieuw algemeen lid. De taken van het algemeen bestuurslid zijn divers en in te vullen naar o.a. persoonlijke interesse. Zodat je je eigen draai aan het bestuurschap kunt geven.

Een aantal standaard zaken die langs komen bij je functie van algemeen bestuurslid zijn

  • Het contact met een aantal commissies binnen SDO
  • In overleg met deze commissies stem je af wat zij nodig hebben om goed aan de slag te zijn.
  • Welke commissies dit zijn, wordt in goed overleg met de andere bestuursleden afgestemd. Voorbeelden van een aantal commissies bij SDO zijn: technische commissie, activiteiten commissie, jeugd activiteitencommissie, kantine commissie, accommodatie commissie en sponsorcommissie.
  • Het is dus mogelijk om op basis van je eigen interesse, invulling te geven aan de functie van bestuurslid.
  • Tevens is er de mogelijkheid om invulling te geven aan eigen initiatieven

Daarbij willen we ons in 2020 focussen op ledenwerving (en behoud), graag willen we meer Kamerikse jeugd bij SDO laten sporten en plezier laten hebben. We zouden het fijn vinden als je hier met ons en de andere leden van de vereniging over nadenkt en deze uitdaging wil aan gaan.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Rogier (06-30668052) of Nander (06-24351632), hopelijk tot snel!

Het bestuur van SDO/BlijWerkt bestaat op dit moment uit Wim Hoogeveen (penningmeester), Rogier de Kwaasteniet (secretaris), Bas Eberwijn (algemeen lid) en Nander de Wit (voorzitter). In deze samenstelling werken we alweer een aantal jaar leuk samen, maar graag worden we versterkt met een nieuwe aanwinst! Man, vrouw, jong, oud, we horen graag van je!