Van het bestuur

Het is weer even geleden, maar hier een nieuwe van het bestuur van zaken die spelen bij SDO/BlijWerkt.

Bedankt

Allereerst wil ik jullie allemaal graag bedanken voor jullie hulp afgelopen jaar bij het realiseren van de gerenoveerde kantine. Of het nu was om geld in te zamelen, te slopen, schilderen, of andere manier van helpen: bedankt. Bijgevoegd nog een foto van nu ook het nieuwe meubilair binnen is.

Bestuurslid gezocht 

Afgelopen jaar betekende met kantine renovatie betekende ook voor het bestuur een drukke periode. Nu dit voorbij is en Bas Eberwijn het bestuur gaat verlaten en Monique van Dam niet definitief onderdeel van het bestuur zal zijn, zijn we hard op verzoek naar versterking. Graag zouden twee mensen aan het SDO-bestuur toevoegen. Wij zouden daarbij graag minimaal één ouder aan ons bestuur toevoegen, voor een mooi mix. Met twee versterkingen kunnen de taken mooi worden verdeeld! We willen ons komend jaar veel focussen op meer jeugdleden op verschillende wijze. Leuke uitdagingen dus en we horen daarom graag van jullie. Voor meer info zie ook: http://www.sdokamerik.nl/2019/11/20/bestuurslid-gezocht/ 

Zaalseizoen 

Uiteraard gaat het korfbal gewoon door en staat het zaalseizoen op het punt van beginnen. Vandaag staan de eerste thuiswedstrijden van jeugd en senioren in de competitie op het programma. Om 10:30 uur de eerste wedstrijd van de B2 en als slotstuk de eerste wedstrijd van SDO/BlijWerkt 1 om 19:00 uur tegen KCR 1. Kom kijken en steun onze teams!

Teamfoto SDO

Ledenwerving en ledenvergadering – donderdagavond 12 december – 19:30

Zoals hierboven al genoemd is het belangrijk voor SDO/BlijWerkt om ons komende jaren te richten op meer jeugdleden. Het aantal jeugdteams is de laatste jaren afgenomen en daar willen we graag verandering in brengen. Graag nodigen we iedereen uit op de algemene ledenvergadering op donderdagavond 12 december, start 19:30, om hierover mee te denken. Dit thema zal namelijk centraal staan op deze avond! Het zal ook geen uren duren, maar een goede brainstorm voor de toekomst van SDO! Mocht je nu al een goed idee hebben, geef het vast per e-mail door.

Kantine meubilair

Nander de Wit