Trainers & vrijwilligers gezocht!

Het korfbalseizoen zit er weer op en de TC is druk bezig met de teamindeling voor het volgende seizoen. Het streven is om eind volgende week de teamindeling bekend te maken via de site. Helaas merken we dat er minder trainers en coaches hebben dan vorig jaar, hierdoor komt er extra druk op de trainers/coaches die volgend jaar doorgaan. We zijn dus opzoek naar ouders en of leden die ons uit de brand kunnen helpen door minimaal 1x trainen te geven/coachen. Het gaat om de volgende teams

– Senioren 3 en 5
– Kangoeroes, F, E en B2
Mocht er interesse zijn graag even een bericht sturen naar dicobeijeman@outlook.com of 06-28403455.

Voor de selectie 1 en 2 zijn er wat vacatures vrij gekomen waar we nog vrijwilligers voor zoeken.
– Teammanager voor het 1e
– Fysio 1e en 2e
– Wedstrijden filmen van 1e en 2e
Mocht je meer willen weten over de functies of geïnteresseerd zijn. Graag even een bericht sturen naar Dico.

De trainingen zullen in augustus weer beginnen volgens het volgende schema
– Senioren 1,2 en 3 zaterdag 12 augustus
– Senioren 4, 5 en A’s woensdag 16 augustus
– B t/m de kangoeroes maandag 21 augustus
Op zaterdag 2 september vind het jaarlijkse Onderlinge Verzekeringen Kamerik Ouderkind toernooi plaats. De ouders strijden hier met en tegen de jeugdspelers. We zouden het leuk vinden als alle ouders van de jeugdteams F t/m de B hierbij aanwezig kunnen zijn. Verdere informatie volgt in de loop van de vakantie. Als u hier niet bij aanwezig kunt zijn meldt u dan voor 26 augustus af bij het wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 06-33331692).

Tot volgend seizoen.

Namens de TC,