Frank Mommers nieuwe trainer/coach SDO/Fiable 1

Bestuur en Technische Commissie (TC) zijn verheugd te melden dat Frank Mommers de nieuwe trainer/coach van SDO/Fiable 1 zal zijn. De afgelopen weken hebben bestuur, TC en spelers meerdere gesprekken gevoerd met Frank en raakten overtuigd van zijn gedrevenheid, enthousiasme en visie op het spel.

Frank heeft een sterke achtergrond in de korfbalwereld. Naast het succesvol trainen van verschillende district teams, was Frank afgelopen jaren trainer/coach van DeetosSnel 2 en kwam daarmee uit in de Korfbal league 2. Tijdens deze periode heeft hij o.a. succesvol samengewerkt met oud SDO-hoofdtrainer Jan van Essen. In het dagelijks leven is Frank actief als docent op het CIOS , heeft zijn eigen outdoor & sport onderneming en is KNKV cursusleider voor de korfbaltrainer opleiding.

Bestuur en TC zijn dan ook blij een talentvolle trainer als Frank Mommers aan SDO/Fiable te binden, waarbij we uitkijken naar een succesvolle en lange samenwerking. Komend seizoen zal deze samenwerking in ieder geval zijn met Marjan en Teeuwen en Ron van Vuuren. Deze laatste twee zullen namelijk  samen SDO/Fiable 2 gaan trainen/coachen. Ron stroomt door als trainer/coach van SDO/Fiable 3 en we zijn blij ook hem langer aan SDO te kunnen binden.

Zelf geeft Frank aan: “Ik kijk met veel vertrouwen uit naar deze uitdaging en ik heb er erom veel zin om te starten met deze enthousiaste selectie en ambitieuze club”.

We heten Frank van harte welkom bij SDO/Fiable en wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe rol. Samen gaan we werken aan een geweldig seizoen vol groei, uitdagingen en natuurlijk veel korfbalplezier!

Bestuur en TC SDO/Fiable