Kevin den Otter erelid van SDO/Fiable!

Kevin den Otter erelid van SDO/Fiable

De laatste speelronde van het afgelopen korfbalseizoen leverde een bijzonder moment op. Kevin den Otter werd namens het bestuur benoemd tot erelid van SDO/Fiable.  

Al bijna twintig jaar heeft Kevin den Otter zich op fantastische wijze ingezet voor onze korfbalvereniging. Al snel na zijn komst naar SDO/Fiable bleek Kevin een lid zoals iedere korfbalvereniging zich dat zou wensen. Kevin heeft ideeën, pakt zaken zelf op, betrekt anderen, enthousiasmeert anderen en kan daarbij organiseren als de beste. Kevin is een voorbeeld voor velen!

Hieronder een niet complete opsomming van zaken die Kevin door de loop der jaren allemaal heeft ondernomen voor SDO.

  • Kevin als aanjager van de kantine commissie. De gerenoveerde kantine werd mede door Kevin’s inzet direct omgetoverd tot een levendige ontmoetingsplek, met een prachtige uitrusting en assortiment. Daarbij ondernam Kevin ook allerlei taken achter de schermen, van voorraadbeheer tot schoonmaken in zijn vrije tijd.
  • Kevin als trainer/ coach, met de meest gezellig en enthousiaste teams van SDO.
  • Kevin als fotograaf/ dronebestuurder met fantastische beelden. Door Kevin zijn beelden uit de zaal, ging SDO menigmaal viraal.
  • Kevin als aanjager van activiteiten. Jeugd verrassingsmiddagen, jubileumfeesten en met name Kevin zijn uitvoeringen op de Grote Feest Avond. Die waren van een totaal ander niveau.
  • Kevin’s grote rol in het ‘Respect Project’ in 2008, waarmee de ‘Fair Play Award’ werd gewonnen.
  • Kevin als webmaster en websitebouwer, waardoor SDO als een van de eerste korfbalclubs een serieuze en up to date website had. En die door Kevin nog steeds super onderhouden wordt.
  • Tot slot, Kevin als gepassioneerd bestuurslid, maar ook Kevin als aanjager en SDO leeuw bij Fort Oranje.

Kevin, bedankt!

 

Kevin erelid van SDO/Fiable