Onderlinge Verzekeringen Kamerik Ouder kind toernooi zaterdag 2 september

Op zaterdag 2 september organiseren we het jaarlijkse Onderlinge Verzekeringen Kamerik Ouderkind toernooi georganiseerd. De ouders strijden hier met en tegen de jeugdspelers. We zouden het leuk vinden als alle ouders van de jeugdteams F t/m de B hierbij aanwezig kunnen zijn. Het is altijd een mooi moment om met elkaar het korfbalseizoen te beginnen!

We rekenen op de aanwezigheid van alle ouders – de tijdstippen zijn als volgt:
– De F t/m E is van 9.30 t/m 11.00 uur
– D t/m de B is van 11.00 t/m 12.00 uur.
Als u of uw kind hier niet bij aanwezig kunt zijn meldt u dan af bij het wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 06-33331692).

Gratis ontbijt voor F t/m E – Ouders & Kinderen
Om het seizoen echt goed en gezellig te beginnen wordt er voor de ouders en kinderen van de F t/m E een ontbijt georganiseerd. Dit is van 9.00 uur tot 9.30. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wordt mede mogelijk gemaakt door Onderlinge Verzekeringen Kamerik & Fiable Administraties.

Gratis ontbijt D t/m B – Ouders & Kinderen
Om het seizoen echt goed en gezellig te beginnen wordt er voor de ouders en kinderen van de D t/m B een ontbijt georganiseerd. Dit is van 10.00 uur tot 11.00. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wordt mede mogelijk gemaakt door Onderlinge Verzekeringen Kamerik & Fiable Administraties.

Wij zouden het erg gezellig en leuk vinden als alle ouders hierbij aanwezig zullen zijn. Om genoeg inkopen te doen, vragen wij de ouders om aan te geven of zij aanwezig zijn bij het ontbijt/lunch.

Bij niet aanwezigheid van ouder en/of kind graag afmelden bij wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 06-33331692).

Opgeven voor 31 Augustus! Aanmelden kan via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScc0m12rMGQxo12Wsil68H268IPE2EikRqQuVTaCEovgBBDqQ/viewform