Oliebollenactie 2023

Beste SDO-leden,

De jaarlijkse oliebollenactie staat weer voor de deur! In het oliebollen- en appelflappencentrum van Kamerik worden meer dan 12.000 heerlijke oliebollen en appelflappen gebakken en verkocht door onze eigen SDO-leden. Dag en nacht wordt er hard gewerkt om van deze actie opnieuw een groot succes te maken.

Aangezien oudejaarsdag dit jaar op zondag valt, starten we met het schillen van appels op donderdagmiddag 28 december. Op vrijdag 29 december verkopen we onze lekkernijen vanaf het eind van de middag tot het begin van de avond door heel Kamerik. Dit jaar beperken we ons tot de deuren in Kamerik, maar in verschillende wijken in Woerden wordt geflyerd. We verwachten daardoor veel bestellingen, die we op 30 december bij de mensen thuis bezorgen.

We rekenen ook dit jaar op de betrokkenheid van alle SDO Kamerik-leden. Senioren en A-jeugd kunnen hun voorkeur voor assistentie, verkoop of rijden doorgeven via sdo.oliebollenadm@gmail.com . Als er geen voorkeur wordt ingediend, rekenen we op de inzet bij een willekeurige taak. De jongste jeugd wordt zoveel mogelijk ingedeeld in het dorp en gekoppeld aan een ouder lid.

Naast de leden hebben we de hulp nodig van ouders en andere vrijwilligers, vooral voor het rijden op vrijdag en bezorgen van bestellingen op zaterdag. Jouw hulp is van harte welkom!

Wil je graag helpen? Geef je dan nu op (met eventuele voorkeur) voor een van de onderstaande vacatures via mail.

Vacatures

Appelschillers op donderdagmiddag 28 december om 16:00 uur.
Chauffeurs voor vrijdag 29 december vanaf het eind van de middag tot het begin van de avond.
Chauffeurs voor zaterdag 30 december in de ochtend.

Commissieleden Anne van Meurs en Loes Eberwijn verzorgen dit jaar de indelingen. Mocht je om geldige redenen echt niet kunnen helpen, laat het ons zo snel mogelijk weten. Als de indelingen bekend zijn, moet je zelf voor vervanging zorgen. Om het contact zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen, vragen wij of u dit via sdo.oliebollenadm@gmail.com wilt doen.

Voor de bakkers en bakkersassistenten indeling hebben we ook nog vacatures open staan. Je kunt hiervoor contact opnemen met contactpersoon en planner Tom Leusink: 06-37038802

Met vriendelijk groet,

Namens de oliebollencommissie,

Anne van Meurs en Loes Eberwijn