Nieuws update

Beste leden, ouders,

 Voordat we deze update vanuit onze korfbalvereniging SDO/Fiable beginnen, allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden (en ouders). Graag informeer ik jullie namens het bestuur over een aantal zaken die op dit moment spelen. 

Vrijwilligers
Het is gaaf te zien dat zoveel vrijwilligers en commissies al vol in touw zijn. De accommodatie en kantinecommissie hebben ervoor gezorgd dat ons sportcomplex en kantine weer pico bello klaar is voor gebruik. TC en scheidsrechters commissie hebben alles voor de komende maanden gereed. De AC & JAC zijn de eerste activiteiten aan het plannen en de sponsorcommissie gaat nieuwe sponsoren benaderen. Tot slot, zijn zowel sponsorcommissie als ons bestuur nog opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Interesse of meer weten? Reageer op deze e-mail. 

Trainingstijden & (oefen)wedstrijden
Houd voor de laatste informatie over trainingstijden, (oefen)wedstrijden, kantinedienst, etc. onze website (www.sdokamerik.nl) en onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/sdo.fiable) goed in de gaten. We zijn bezig om jullie voortaan ook te gaan informeren middels een app, daarover later meer. 

Onderlinge Verzekeringen Kamerik Ouder-kind toernooi 
Op 4 september is er weer een ouder-kind toernooi. We verwachten daar alle spelers en ouders weer te zien. Dit jaar is een gratis ontbijt of lunch voor spelers en ouders. Dit is mede mogelijk gemaakt door Onderlinge Verzekeringen Kamerik en Fiable Administraties. Voor meer informatie en het opgeven voor het ontbijt / lunch, zie:https://www.sdokamerik.nl/2021/08/19/onderlinge-verzekeringen-kamerik-ouderkindtoernooi/

G-Korfbal
Vanuit het actie onderzoek van vorig seizoen is een mooi intitiatief ontstaan, namelijk G-Korfbal bij SDO/Fiable. Zaterdag 11 september is er een open training op ons sportveld, dit is een kennismaking van de korfbalsport voor lichtverstandelijk beperkten. Ken jij iemand die dit wel leuk zou vinden? Je kan je opgeven via gkorfbalsdo@hotmail.com. Dit wordt georganiseerd door Wiljan en Brianne.

Speeddates
Vorige week heeft het bestuur met de commissies speeddates gevoerd om te praten over de plannen van komend seizoen. Het was mooi te zien dat er veel gepland en georganiseerd gaat worden. Met de werkgroepen uit het actieonderzoek zullen nog gesprekken gepland worden.

Algemene Ledenvergadering
De algemene ledenvergadering is verzet naar donderdag 23 september 19:30 uur, houd deze datum dus vrij.

 

Corona
Voor sportkantines en terrassen blijven net als in de horeca Corona regels van kracht. We zullen daarom ook iedereen die  van de kantine/terras gebruik gemaakt vragen om zich te registreren. Daarbij is ook de 1,5 meter regel van toepassing in de kantine en op het terras. Wij vragen iedereen om ook eigen verantwoordelijkheid te pakken op dat gebied.

 

Fysio-Aktief en SDO/Fiable
Tot slot, al jarenlang is Fysio-Aktief de sportverzorgingspartner van onze korfbalvereniging. Heb je fysieke klachten of behoefte aan sportmedische begeleiding en/of ondersteuning, dan kun je als speler van SDO/Fiable terecht in een van de praktijklocaties in Woerden, Kamerik of Zegveld. Normaal gesproken zijn er gratis inloopavonden, maar door Corona is dat even lastig. Kijk daarom voor meer informatie op: https://fysio-aktief.nl

Namens bestuur SDO/Fiable,

Nander de Wit

Voorzitter