Team Hooymeijer bedankt SDO

Afgelopen vrijdag, 27 mei 2016, waren wij, Roparunteam Hooymeijer, te gast bij het schutterstoernooi van SDO. Het jaarlijkse schutterstoernooi werd georganiseerd door Tom Kortman en hij had een goed doel verbonden aan het schutterstoernooi, namelijk Stichting Roparun.

Tom Kortman had er voor gezorgd dat tijdens dit schutterstoernooi op diverse manieren (collectebus, lotenverkoop, bijdrage in verkoop eten + drinken) een bijdrage kon worden gedaan voor Stichting Roparun. Team Hooymeijer was uitgebreid vertegenwoordigd (zo’n 50% van het team) en had zich ingeschreven met 4 teams. Bijna zonder enige korfbalervaring werd er door de teamleden van Hooymeijer fanatiek gekorfbald en werd zelfs met 1 team de kwartfinale bereikt, waarbij dit team eervol de meerdere moest erkennen in de uiteindelijke winnaars van het toernooi (Marcel en Hilbert).

Wij hebben het zeer gezellig gehad. Bij de prijsuitreiking bleek zelfs dat team Miriam en Janneke de fairplay-prijs hadden gewonnen.

Na afloop werd door Tom Kortman ook een cheque overhandigd met de opbrengst van dit schutterstoernooi, namelijk € 250 ten goede van Stichting Roparun. Wij willen SDO, en met name Tom Kortman, enorm bedanken dat wij de Roparun onder de aandacht mochten brengen en uiteraard ook voor de cheque van € 250.

K L A S S E !!!!!!

aa