Bestuurswijzigingen SDO/VerzuimVitaal

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van de Kamerikse korfbalvereniging hebben er een aantal wijzigingen in het bestuur plaats gevonden. Mirjam Veenis is afgetreden als voorzitter, Nander de Wit is benoemd tot nieuwe voorzitter. Wim Hoogeveen is toegetreden als algemeen lid van het bestuur.

Tijdens de algemene ledenvergadering eind 2015 had Mirjam Veenis reeds kenbaar gemaakt te zullen gaan stoppen als voorzitter van SDO/VerzuimVitaal. Mirjam Veenis zat sinds 2008 in het bestuur van de vereniging en is jarenlang voorzitter geweest. Tijdens de ledenvergadering werd Mirjam Veenis bedankt voor al haar inspanningen de afgelopen jaren door haar opvolger Nander de Wit. Binnenkort zal zij nog worden getrakteerd op een etentje voor haar werkzaamheden.

De Wit is sinds maart 2012 bestuurslid bij de Kamerikse korfbalvereniging en daarnaast ook nog spelend in het derde team. De vacature die met het vertrek van Veenis ontstaan is, zal worden ingevuld door Wim Hoogeveen. Voor komend jaar is het bestuur van SDO/VerzuimVitaal daarmee compleet. Aangezien Jako van der Vliet (penningmeester), Rogier de Kwaasteniet (secretaris) en Kevin den Otter (algemeen lid)  in ieder geval dit seizoen zullen aanblijven. Het bestuur van SDO/VerzuimVitaal is daarmee blij een mooi en complete bezetting te hebben.

Bestuur SDO/VerzuimVitaal