SDO Super Saturday

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is in aantocht en dat vieren we weer groots op zaterdag 20 mei! Er worden weer verschillende activiteiten georganiseerd, we worden voorzien van mooie thuiswedstrijden en vers getapt bier 🙂

Allereerst kun je genieten van verschillende krakers van wedstrijden:
SDO/VerzuimVitaal 1: start 15:30
SDO/VerzuimVitaal 2: start 14:00
SDO/VerzuimVitaal 3: start 12:30
SDO/VerzuimVitaal 4: start 17:00

Master Stu (ook wel ‘Zwarte Hazes’ genoemd) komt optreden, terwijl je ondertussen kan genieten van een heerlijke bbq (€ 10 p.p.). Aansluitend zal Dj El Ponzo zijn plaatjes draaien. Om 01:00 uur is het feest afgelopen. Ook zal er een buikschuifbaan zijn.

Dit jaar werken we met munten die je vanaf 13:00 uur bij de bar kan verkrijgen (pinnen mogelijk). Zoals ieder jaar is alcohol onder de 18 jaar niet toegestaan. Er zullen polsbandjes worden uitgedeeld aan iedereen die 18+ is.

Deze speciale dag wordt georganiseerd door de activiteitencommissie, in samenwerking met het bestuur. Een dag als deze organiseren vergt een hoop tijd en op de dag zelf zullen we vele handjes nodig hebben om er een succes van te maken. We hopen daarom op je begrip als je gevraagd wordt om bijvoorbeeld een bardienstje te doen.

Met z’n allen gaan we er een super geslaagde dag van maken!

Tot de 20e,