‘Van het Bestuur’

Het is weer even geleden maar hierbij een nieuwe ‘Van het Bestuur’. Het seizoen staat op het punt van beginnen en er is genoeg nieuws!

De meest in het oog springende verandering is de wijziging van onze naam naar SDO/BlijWerkt. Het contract is daarbij verlengd tot 2020. De nieuwe naam zal op het begin even wennen zijn, maar hopelijk klinkt het snel als vanouds. Ook op de nieuwe shirts, die veel teams krijgen, staat onze nieuwe naam. De sponsorcommissie en Ellen hebben een flinke klus gehad aan de voorbereidingen van de nieuwe tenues, maar het ziet er schitterend uit. Tegen het einde van het Rabobank Ouderkindtoernooi willen we de meeste shirts presenteren aan spelers en sponsoren.

De seizoensvoorbereiding voor de jeugdteams vindt ook op een nieuwe manier plaats, dit jaar beginnen we met het Rabobank Ouderkindtoernooi. Het toernooi begint met een ontbijt voor spelers, ouders en coaches, een mooie manier van teambuilding. Tijdens het toernooi zal ook het nieuwe sponsorcontract met onze jeugdsponsor de Rabobank worden getekend. Rabobank is al jaren een trouwe sponsor van de SDO jeugd en van het Rabobank Ouderkindtoernooi. We zijn dan ook erg blij dat de Rabobank zo betrokken is!

De competitie begint dit jaar zelfs met een vijfde seniorenteam op het veld. Het is even geleden dat er zoveel (jonge) senioren al in september op de velden stonden. Wel blijft het erg belangrijk om ledenaantal op peil te houden, ook voor de jeugd. Naar aanleiding van de laatste algemene ledenvergadering is daarom ook een werkgroep opgezet om korfbal te promoten bij de Kamerikse Jeugd. De eerste ‘trainingen’ zijn gegeven en dit zal komend jaar vervolgd worden. Wil je ook hierbij helpen, meld je bij Kevin!

Een aantal andere zaken waar aan gewerkt wordt zijn de renovatie van de kantine en vernieuwing kunstgrasveld. Graag willen we een grote renovatie van het kantine interieur. Momenteel wordt er gewerkt aan visualisatie van het nieuwe interieur en het opzetten van het kostenplaatje. Daarnaast staat voor 2019 renovatie van het kunstgrasveld gepland. Dit is ook het moment dat SDO/BlijWerkt zal gaan spelen op de kleinere velden. Om voorafgaand aan de renovatie onze ideeën en plannen goed aan de gemeente kenbaar te maken, is er reeds met een aantal leden gebrainstormd over de beste indeling van het nieuwe veld.

Tot slot, zijn we binnen het bestuur nog hard opzoek naar een nieuwe penningmeester, welke geen boekhouding zal hoeven uit te voeren. Voor meer informatie zie: http://www.sdokamerik.nl/2017/06/16/gezocht-penningmeester-zonder-boekhouding/

Interesse of andere vragen? Laat het horen!

Iedereen een goede start van het korfbalseizoen gewenst!

Namens bestuur SDO/BlijWerkt,

Nander de Wit