Afsluitweekend 2018

Aanstaande vrijdag is het zover: Afsluitweekend 2018!

We zijn met een grote gezellige groep, dus wij kunnen niet wachten Maar voordat het kan beginnen, hebben we nog belangrijke informatie, zoals tijden, de inpaklijst en het rijschema.

Op vrijdag wordt iedereen om 18.00 uur verwacht bij de korfbalkantine. We gaan allereerst gezellig met elkaar eten, dus thuis eten is niet nodig. Voor de kangoeroes en F’s die thuis gaan slapen, is de avond rond 22.00 uur afgelopen en voor de E en D’s die thuis gaan slapen rond 23.15-23.30 uur.Natuurlijk is er de mogelijkheid om andere tijden af te spreken.

Op zaterdag gaan we al vroeg ontbijten (rond 08.00 uur), aangezien we een hele dag op pad gaan! Waar naar toe? Datblijft natuurlijk een verrassing! De auto’s worden verwacht om 08.45 uur en om 09.00 uur gaan we richting de zaterdagbestemming! Het is ongeveer 45 minuten rijden. Voor de zaterdag is het belangrijk dat iedereen een eigen rugzakjemee heeft met zwemspullen, een handdoek en een (leeg) flesje drinken. Denk daarnaast aan goede wandelschoenen.

Om 16.45 uur worden de auto’s weer verwacht bij de zaterdagbestemming om alle kinderen op te halen en rond17.00 uur rijden we gezamenlijk weer richting Kamerik. De verwachting is dat tussen 17.45 en 18.00 uur iedereen weer veilig is aangekomen in Kamerik en lekker naar huis kan gaan om uit te rusten en na te genieten.

Indien de bestuurders graag van tevoren de zaterdagbestemming willen weten, kunnen zij contact opnemen met Manouk. Natuurlijk verwachten we wel dat dit dan geheim blijft.

Verder nog belangrijk: Van de jongste jeugd onder onswillen we graag weten of de officiële zwemdiploma’s A + B behaald zijn of niet (of enkel A). Dit kan doorgegeven worden per mail of per berichtje aan Manouk.

Voor vragen kan gemaild of een berichtje gestuurd worden naar Manouk, m.kortman@hotmail.com/06-22275234.

We hopen jullie allemaal snel te zien!

Groetjes van de Kampcommissie

Ellen, Idaline, Vivian, Christa, Madelon, Romy en Manouk

Rijschema

De volgende auto’s zijn ingedeeld op zaterdagochtend (08.45bij korfbalkantine):

Fam. Doornenbal, Fam. de Roos, Fam. Burggraaf, Fam. van Doorn, Fam. Straver, Fam. de Jong, Fam. Huizer, Fam, Griffioen (Laura), Fam. Verlaan, Fam. Van der Landen, Fam. Vlot, Christa, Madelon, Manouk, Dico, Jack, Bouke.

De volgende auto’s zijn ingedeeld op zaterdagmiddag (16.45 aanwezig bij bestemming):

Fam. Doornenbal, Fam. de Roos, Fam. Burggraaf, Fam. Griffioen (Erik), Fam. Melet, Fam. Tuithof, Fam. Van Duijn, Fam. Huizer, Fam. Van der Landen, Ferry Hoogerwerf, Madelon, Manouk, Christa, Dico, Jack, Bouke.

Inpaklijst

 Kijk goed wat je mee moet nemen en vergeet niets! Zorg dat je spullen voorzien zijn van een naam.

o Luchtbed/slaapmatje
o Slaapzak
o Kussen
o Een zaterdagtasje met:
o handdoek
o Zwemkleding
o Zonnebrand (hebben wij ook altijd)
o (Leeg) Flesje (voor limonade/water)
o Regenkleding! (Regenjas, poncho)
o Luchtige kleding bij warm weer
o Warme kleding (trui, vest, jas!)
o Pyjama/slaapkleding
o Tandenborstel, tandpasta etc.
o Minimaal 2 paar sportschoenen / wandelschoenen
o Zaklamp
o Mooi weer!!! 😊
o Zakgeld is niet nodig. Er zal geen winkeltje zijn, jullie krijgen eten en drinken van ons.