Sportief, Gezond en Gezellig Kamerik op donderdag 15 november 2018

Een initiatiefgroep van Kamerikse ouders heeft een avond gepland genaamd Sportief, Gezond en Gezellig Kamerik. Deze avond is een informatie / voorlichtingsavond over alcoholgebruik en jongeren. Deze avond zal plaats vinden op donderdag 15 november. Vanuit SDO/BlijWerkt steunen wij dit initiatief en nodigen ouders en jongeren van 12-20 jaar uit om aanwezig te zijn!

Voor de uitnodiging van de initiatiefgroep zie hieronder:

Uitnodiging:

Aanstaande 15 november zal er in de Schulenburch een informatie/ voorlichtingsavond plaatsvinden over alcoholgebruik en jongeren, met de naam ‘Sportief, gezond en gezellig Kamerik’.

Veel jongeren krijgen in hun omgeving te maken met alcohol. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat alcoholgebruik bij jongeren veel schadelijke gevolgen kan hebben op korte en lange termijn. Ook de veiligheid/leefbaarheid van de samenleving wordt hierdoor negatief beinvloed. Er is door enkele ouders een initiatief tot stand gekomen om dit in Kamerik onder de aandacht te brengen. Zowel bij de ouders als de jongeren.

De avond wordt georganiseerd via NOC NSF, de overkoepelende sportkoepel en de Stichting Jeugd en Alcohol. Via deze stichting zal kinderarts Dr. vd Lely ons over deze materie informeren. De avond zal bestaan uit informatie en aparte workshops voor de ouders en de jongeren. Ook de jongerenwerker en de GGD zijn aanwezig en werken mee aan dit initiatief. Verder wordt dit initiatief breed gedragen door de Kamerikse sportclubs, verenigingen en veel andere verbanden.

We nodigen jullie daarom van harte uit deze avond bij te wonen, vanaf 19.30 uur (inloop). Zo kunnen we met elkaar bijdragen aan een Sportief, Gezond en Gezellig Kamerik.

Aanmelding via: mbouman@ggdru.nl

Tijdstip : donderdag 15 november, 20.00 – 21.30 uur (vanaf 19.30 u inloop)

Locatie : de Schulenburch
Deelname is gratis.

Schermafbeelding 2018-10-30 om 19.34.49