Jesper en Ivan stoppen na dit seizoen bij SDO/BlijWerkt

Na een periode van 3 jaar heeft trainer/coach Jesper Oele aangegeven te stoppen bij SDO/Blijwerkt. Het dubbele kampioenschap van het vorige seizoen kan daarin als absoluut hoogtepunt aangehaald worden.

Naast Jesper, heeft ook Ivan Roozenbeek aangegeven te stoppen na dit seizoen. 2 jaar geleden kwam Ivan om Jesper te ondersteunen bij de selectie. Vorig jaar betrof een erg succesvol seizoen met 2 keer handhaving in de overgangsklasse van het 2e team.

SDO/Blijwerkt wenst de heren veel succes in hun vervolg als trainer/coach en daarnaast bedankt de vereniging hen graag voor de afgelopen jaren trouwe dienst. SDO/Blijwerkt heeft de samenwerking met Jesper en Ivan altijd als erg plezierig ervaren.

De technische commissie van SDO/Blijwerkt gaat de komende tijd op zoek naar passende vervangers voor beide mannen.