Start seizoen; zaterdag 31 augustus & renovatie

Het nieuwe korfbalseizoen staat inmiddels op het punt van beginnen. Na een drukke zomer is ons gerenoveerde complex bijna af. Er zal gespeeld gaan worden op onze nieuwe velden; eindelijk de nieuwe veldafmetingen! Het is daarbij goed om te weten dat vanaf dit jaar alle jeugdteams op kunstgras gaan spelen en trainen. Let daar dus op bij de aanschaf van nieuwe schoenen.
Zaterdag 31 augustus – Rabobank Ouderkind Toernooi en oefenprogramma
Deze week beginnen de trainingen voor alle teams en aanstaande zaterdag staat een drukke zaterdag op de planning. We starten vroeg in de ochtend met het Rabobank Ouderkind Toernooi voor de B jeugd tot en met de F-jeugd. De ouders strijden hier met en tegen de jeugdspelers. De aanvang is 08:45 uur en het toernooi start om 09:00 uur.
Vervolgens spelen de A’s en Senioren een oefentoernooi op onze nieuwe velden. Aansluitend is er een BBQ om 18:00 voor iedereen die zich opgeef! Geef je op via bijgevoegde link! https://forms.gle/5u3boXYMpDi5jEgu8 Tijdens de BBQ zorgt DJ El Ponzo voor de muzikale omlijsting en zetten we daarna het feest door. De weersvoorspellingen zien er prachtig uit, dus hopelijk zien we iedereen aanstaande zaterdag!
Kantine renovatie
Zoals genoemd is de renovatie van ons sportplak bijna compleet. Er moeten echter nog een aantal dingen gebeuren, zoals schilderen, terras ophogen, bar in kantine plaatsen, scorebord bekabeling, plaatsen reclameborden etc. Afgelopen weken hebben veel vrijwilligers zich ingezet, daardoor hebben we mooie stappen kunnen zetten.Voor aankomende dinsdagavond zijn wij nog opzoek naar leden en/of ouders die kunnen helpen met het schilderen. Meld je hiervoor aan bij Rogier of Nander (voorzitter@sdokamerik.nl)! Met jullie hulp verwachten we medio / eind september de kantine officieel te kunnen gaan openen. Daarover later meer!
Tot zaterdag!