SDO/BlijWerkt en Rabobank verlengen sponsorcontract

SDO/BlijWerkt en Rabobank verlengen sponsorcontract; Rabobank jeugdsponsor SDO

Op zaterdag 30 augustus tijdens het jaarlijkse Rabobank Ouderkindtoernooi heeft ondertekening van het sponsorcontract tussen SDO/BlijWerkt en Rabobank plaats gevonden. Al vele jaren is Rabobank de trouwe jeugdsponsor van onze korfbalvereniging. De ondertekening vond plaats onder grote belangstelling van ouders en kinderen die het tegen elkaar opnamen tijdens het jaarlijkse ouderkind toernooi. Het is inmiddels een traditie om tijdens dit toernooi de jeugdsponsoring te verlengen.

Voorzitter Nander de Wit bedankte Ellen Beijeman, die namens de Rabobank aanwezig was en het contract tekende. Niet alleen werd de Rabobank bedankt voor haar sponsoring aan de jeugd, maar ook voor de bijdrage die SDO heeft ontvangen uit het Rabo Dichtbijfonds. Door deze bijdrage kon SDO het mogelijk maken om de kantine te gaan renoveren!

Bestuur & Sponsorcommissie SDO/BlijWerkt

Rabo SDO 2019