Contributie betaling en corona

Beste leden,

Allereerst hopen we dat iedereen gezond thuis is en dat iedereen ook gezond blijft!

Op dit moment weten we dat de veldcompetitie is afgelast door de KNKV. Hoe het seizoen wordt afgewikkeld op het gebied van promoties/degradaties is nog niet bekend. Wij verwachten dat daar deze week duidelijkheid over komt.

Her en der komen er vragen binnen betreffende de contributie. Het laatste kwartaal van dit seizoen, zal komende weken worden geïncasseerd. SDO blijft kosten maken, ondanks dat er niet gespeeld wordt. Daarnaast vallen sommige inkomsten weg, zoals verloting en kantine omzet. Vanuit de bond is er nog geen duidelijkheid wat er gaat gebeuren met de competitiekosten. Daarnaast is het nog onduidelijk of er vanuit de gemeente ook nog mogelijkheden komen voor compensatie. Mochten er nog compensatie regelingen vanuit de bond en/of gemeente aangeboden worden, dan zullen we dit uiteraard in korting brengen bij de leden. Dit zal dan waarschijnlijk in het volgende kwartaal gebeuren.

We hopen dat iedereen begrip heeft voor deze situatie. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dit uiteraard graag!

Voor nu: blijf lekker sporten in en rond het huis en blijf vooral gezond!

Namens het bestuur,

Rogier de Kwaasteniet