Versterkingen voor selectie SDO/BlijWerkt

Nu onze velden en kantine zijn gerenoveerd, zijn alle voorwaarden aanwezig om de komende jaren goed te kunnen sporten bij SDO. Van jeugdkorfbal tot seniorenkorfbal en van breedtesport tot topkorfbal. Als relatief kleine vereniging met zo’n mooie accommodatie willen wij graag zoveel mogelijk leden aan ons binden. De afgelopen 25 jaar konden we dat met ons eerste team doen op een hoog niveau, wat ons veel heeft gebracht aan uitstraling en aantrekkingskracht. Graag willen we dit ook de komende jaren voortzetten.

Het vertrek van Jelmer, Gerhard en Sander uit de selectie heeft ons doen besluiten om opzoek te gaan naar geschikte vervangers. We zijn blij te kunnen melden dat de talentvolle heren Bob van der Weide (25), Nathan Marck (23) en Kenneth de Ronde (23) over zullen komen van Nieuwerkerk en komend seizoen onderdeel zullen zijn van onze selectie. Nathan, Bob en Kenneth hebben alle drie in de selectie van Nieuwerkerk gespeeld en deels ook in het eerste team. De heren hebben ervaring, zijn ambitieus, fanatiek en willen graag korfballen op hoog niveau. Naast de sportieve uitdaging hechten de mannen ook nog eens veel waarde aan gezelligheid, die ze al eens eerder hebben ervaren in De Schulenburch. Door deze combinatie van kwaliteiten en interesses, verwachten we dat ze zich vlot zullen thuis voelen bij SDO/BlijWerkt en snel vertrouwde gezichten zullen zijn, voor de komende jaren.

Welkom bij SDO, Bob, Nathan en Kenneth!

Naast bovenstaande is er nog meer positief selectie nieuws. De selectie zal komend seizoen ook worden versterkt met Mark Meijers, Bouke van Koerten, Vivian de Leeuw – Hoogeveen en Nienke Donselaar – Van Koerten. Allen willen na een periode van spelen op een lager niveau, graag weer onderdeel zijn van de selectie. Tot slot, gaat Dico Beijeman weer kijken of hij fit kan worden en bij de selectie kan gaan aansluiten.