Geweldig resultaat Oliebollenactie!

Beste SDO’ers,

“Hhmm.. verrukkelijk!!”, “ze zijn wéér lekkerder dan vorig jaar!” en “jeetje wat een joekels”.. Het is een kleine greep uit de opmerkingen waarmee de verkopers ook dit jaar weer terug kwamen uit de Kamerikse en Woerdense wijken.

Vanavond heeft de oliebollencommissie geëvalueerd en de laatste spullen opgeruimd. We kunnen met elkaar maar één ding concluderen…… Het was een top actie! We hebben maar liefst € 7000,-!!!!!! winst gemaakt (dat is € 2.000 meer dan vorig jaar) én weer betere oliebollen en appelflappen gemaakt dan vorig jaar.

Natuurlijk waren er weer kleine puntjes voor volgend jaar, zoals de ventwijken die in Kamerik soms net even te groot waren, of het niet in huis hebben van poedersuiker bij het eten van de eerste bollen. Maar over de hele actie gezien is het fantastisch gelopen! Iedereen heeft zich weer van z’n beste kant laten zien en de kantine leek weer op een mierennest waar het zelfs nog even romantisch is geworden… Het is er eigenlijk maar 1 moment stil geweest en dat was tijdens de jaarlijkse (welverdiende) patat-gyros, die smaakte als vanouds!

Ook zijn er nieuwe oliebollenkanjers opgestaan die nu al staan te trappelen voor de volgende actie. Jack, Joost en Thijmen, jullie inzet was werkelijk fantastisch. Jack heeft het zelfs gepresteerd om van 03:00 ’s nachts tot 21:00 uur de volgende avond non-stop door te buffelen.

Maar los van deze kanjers had deze actie niet plaats kunnen vinden zonder inzet jullie allemaal. Het blijft heel bijzonder om te zien waar een kleine club als SDO/VerzuimVitaal, groot in kan zijn. We willen jullie heel erg bedanken voor jullie inzet en het fantastische resultaat!

Met de enige kanttekening dat we jullie hulp eind december weer heel hard nodig gaan hebben.
Wij duiken onze winterslaap in om halverwege oktober weer te ontwaken!

Hartelijke groet,

De Oliebollencommissie,

Rogier, Wietske, Jack, Thijmen, Guido, Egbert, Joost, Wim,  Yvonne, Gerhard, Bas 1 en Bas 2.