Succestrainer Frits Haan stopt aan het einde van het seizoen bij SDO/VerzuimVitaal

SPLT4869Frits Haan vertrekt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer bij SDO/VerzuimVitaal. Na drie zeer succesvolle jaren is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Onder Haan zijn vele hoogtepunten voor de huidige selectie behaald.  Zo werd het vlaggenschip in het seizoen van 2013 – 2014 tweemaal kampioen in de landelijke overgangsklasse.

In de veldcompetitie wist Haan SDO/VerzuimVitaal zelfs voor het eerst in de historie voor de hoofdklasse te behouden. Ook het reserveteam van de Kamerikers promoveerde onder leiding van de trainingen van Haan naar de reserve overgangsklasse.

Haan blijft de rest van het seizoen vol energie en overgave aan de slag om ook dit jaar op het veld te handhaven in de hoofdklasse en in de zaal een poging te wagen terug te keren naar de hoofdklasse. Volgend jaar staat Haan – mits er een club komt die aansluit bij zijn ambities – mogelijk een nieuwe uitdaging te wachten. Trainer en club kijken terug op een zeer succesvolle samenwerking, en een nog altijd hechte band.

De Technische Commissie is op dit moment de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer gestart. Uiteraard is vrijwillig aanschrijven naar de Technische Commissie ook van harte welkom.