Nieuwsflits van het bestuur

Het nieuwe jaar is begonnen en koning winter doet een poging om door te breken. De zaalcompetitie is inmiddels over de helft, dus de eerste returns zijn gespeeld. Bij de seniorenteams zijn de resultaten wisselend. SDO 1 heeft nog steeds zicht op een kampioenschap, al moet de Meeuwen dan wel punten gaan morsen. SDO 2 en SDO 3 hebben het zwaar en zullen er nog hard aan moeten trekken. SDO 4 draait bovenin mee en heeft nog alle kans op het kampioenschap. SDO 5 staat fier bovenaan en het lijkt slechts alleen nog de vraag wanneer ze het kampioensfeest mogen vieren.

Bij de junioren is de A2 nog volop in de race voor het kampioenschap. De A1 en A3 vechten voor lijfsbehoud en kunnen alle steun van het publiek hierbij goed gebruiken. De jeugdteams strijden ook elke week weer voor wat ze waard zijn en dat werpt zijn vruchten af! Veel teams draaien bovenin mee en kunnen wellicht een kampioensfeestje gaan vieren aan het einde van de competitie. Zet ‘m op allemaal!

Het jaar is afgesloten met de oliebollenactie en wat voor actie! De opbrengst is nog nooit zo hoog geweest als afgelopen jaar, chapeau mensen!
Bedankt voor jullie fantastische inzet!

Op zaterdag 13 februari wordt er een nieuw evenement in Kamerik georganiseerd genaamd ‘Kamerik Live’. Een avond waarop verschillende ( Kamerikse ) bands hun repertoire ten gehore brengen op verschillende podia in de Schulenburch. De organisatie van dit evenement heeft een stichting opgericht en organiseert deze avond dus geheel belangeloos. Sterker nog, een deel van de opbrengst wordt geschonken aan vier sportverenigingen in Kamerik, waarvan SDO/VerzuimVitaal er eentje is. Om deze avond mogelijk te kunnen maken is de organisatie op zoek naar een aantal vrijwilligers. Vanuit de tennis-, voetbal en volleybalvereniging hebben al een aantal vrijwilligers zich aangemeld en SDO’ers mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze avond zal een bijdrage opleveren voor onze clubkas, laten wij een bijdrage leveren aan deze avond! De organisatie is nog op zoek naar drie of vier vrijwilligers die ongeveer een uur a anderhalf uur willen helpen met kaart- en muntverkoop, bemanning van de entree en het omdoen van armbandjes ivm leeftijdscontrole om alcohol te mogen nuttigen. Wil je helpen dit evenement tot een succes te maken, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Mirjam Veenis ( mirjamveenis@hotmail.com ).

Frits Haan vertrekt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer bij SDO/VerzuimVitaal. Na drie zeer succesvolle jaren is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Onder Haan zijn vele hoogtepunten voor de huidige selectie behaald.  Zo werd het vlaggenschip in het seizoen van 2013 – 2014 tweemaal kampioen in de landelijke overgangsklasse. De Technische Commissie is op zoek naar een opvolger voor Frits Haan.

Waarschijnlijk is het jullie allemaal al opgevallen, de website heeft een opfrisbeurt gekregen. Dankzij Kevin den Otter is de website geheel vernieuwd en ook veel gebruiksvriendelijker geworden.

Voor ieders agenda!

Zaterdag 6 februari wordt het verenigingenspel gehouden in De Schulenburch. SDO/VerzuimVitaal heeft ook een team ingeschreven. Weten zij er met de hoofdprijs vandoor te gaan…..

Vrijdag 12 februari is het weer zover, De Grote Feestavond. Het thema dit jaar is Disney. Ook zo benieuwd hoe de teams het er vanaf gaan brengen. Komt allen!

Zaterdag 13 februari 2016 is de eerste editie van Kamerik Live in De Schulenburch.

Het Bestuur