Vrijwilligers gezocht voor Kamerik Live

Beste SDO’ers,

Op zaterdag 13 februari as. wordt er een nieuw evenement in Kamerik georganiseerd genaamd ‘Kamerik Live’. Een avond waarop verschillende ( Kamerikse ) bands hun repertoire ten gehore brengen op verschillende podia in de Schulenburch.

De organisatie van dit evenement heeft een stichting opgericht en organiseert deze avond dus geheel belangeloos. Sterker nog, een deel van de opbrengst wordt geschonken aan vier sportverenigingen in Kamerik, waarvan SDO/VerzuimVitaal er eentje is.

Om deze avond mogelijk te kunnen maken is de organisatie op zoek naar een aantal vrijwilligers. Vanuit de tennis-, voetbal en volleybalvereniging hebben zich al een aantal vrijwilligers zich aangemeld en SDO’ers mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze avond zal een bijdrage opleveren voor onze clubkas, laten wij een bijdrage leveren aan deze avond!

De organisatie is nog op zoek naar drie of vier vrijwilligers die ongeveer een uur a anderhalve uur willen helpen met kaart- en muntverkoop, bemanning van de entree en het omdoen van armbandjes ivm leeftijdscontrole om alcohol te mogen nuttigen.

Wil je hierbij helpen, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Mirjam Veenis ( mirjamveenis@hotmail.com ).

Bedankt alvast