Nieuwsflits van het bestuur

Het zaalseizoen is ten einde en wat voor een einde! SDO 1 heeft tijdens de laatste wedstrijd van het zaalseizoen het kampioenschap in de Overgangsklasse binnen gesleept. Dit betekent wederom promotie naar de Hoofdklasse! Een mooie uitdaging voor de nieuwe trainer en coach Jesper Oele om met de jonge selectie van SDO aan het werk te gaan en uit te komen op het één na hoogste niveau van Nederland. Jesper Oele neemt na dit seizoen het stokje over van Frits Haan. Na drie hele mooie en leerzame seizoenen heeft Frits besloten te stoppen bij SDO en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere vereniging, te weten Top uit Sassenheim. We willen Frits heel hartelijk bedanken voor zijn grandioze inzet, kennis en enthousiasme en wensen hem alle succes toe bij zijn nieuwe uitdaging.

SDO zal ook de komende jaren SDO / VerzuimVitaal heten. Arbodienst VerzuimVitaal  is sinds het najaar van 2012 de trotse naamsponsor van SDO. Vier jaar later kunnen zowel SDO als VerzuimVitaal terug kijken op een succesvolle samenwerking en daarom verlengen beide partijen de naamsverbintenis voor een zelfde periode.

Niet alleen boekt SDO successen in het veld, maar ook buiten het veld weet SDO hoge ogen te gooien met het organiseren van leuke activiteiten. Dankzij de JAC heeft iedereen kunnen genieten van een heerlijk avondje uit tijdens de Grote Feestavond. Jong & oud hebben zich van hun beste kant laten zien met als thema Disney. Sommige leden wisten verrassend uit de hoek te komen. Mocht een korfbal carrière er voor hen niet inzitten, dan kunnen zij zich altijd nog toeleggen op een acteer carrière!

Zaterdag 19 maart is door de TC de tweede helft van het veldseizoen geopend in de vorm van het Ouder-kind-toernooi. Het ging er fanatiek aan toe ongeacht of het nu ging om een wedstrijd met of tegen de ouders! Een mooie start van de hervatting van de veldcompetitie. Op naar nog meer successen en kampioenschappen!

Voor ieders agenda!

Vrijdag 3 juni 2016 staat het Kameriks Korfbalfestijn met aansluitend de grote verloting op het programma. Mobiliseer vast familie en vrienden en geef je op als team.

Zaterdag 11 juni 2016 staat ons een nieuw evenement te wachten. In navolging van Kamerik Proeft en Kamerik Live, nu ook Kamerik Sport! Als afsluiting van het seizoen bundelen LTC Kamerik, VVKamerik en SDO hun krachten en organiseren gezamenlijk een sportieve dag voor hun leden.

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2016 is de laatste activiteit van dit seizoen, te weten het Afsluitweekend.

Het Bestuur