High Beer / Wine

NIEUW bij SDO/Verzuimvitaal: High beer/wine beerwine
 
Waan je als een God in Frankrijk op deze heerlijke avond waar je kunt genieten van verschillende wijnen en bieren met een verhaal. Dit jaar organiseert de Activiteitencommissie op donderdag 14 april voor het eerst een “High wine/beer” avond in de kantine. Ben je een wijnliefhebber? Geef je dan op om de lekkerste wijnen te proeven. Liever een speciaal biertje? Laat jezelf onderdompelen in de wereld van bier. 

Wijnhandelaar Vin d’es (http://www.vindes.nl/index.html) zal deze avond aanwezig zijn om heerlijke wijnen te laten proeven vanuit de hele wereld. Na het proeven heb je de gelegenheid om het wijnrek thuis aan te vullen!

Bierkenner én drinker Lars van der Vliet zal zijn expertise over bieren met jullie delen en een greep uit zijn assortiment laten proeven.  

Een neutraliserend en lekker hapje zal aanwezig zijn om de avond compleet te maken. 

LET OP: ‘aanwezig’ klikken op dit evenement is niet genoeg om deel te nemen. Opgeven kan bij Wietske (wietske.vergunst@gmail.com), Lars (larsvliet@hotmail.com), Carola (carolavanzuijlen@hotmail.com) of Demi (demi-hoogeveen@live.nl). Er zal ook een deelnamelijst liggen in de kantine.

BELANGRIJK: vermeldt bij de aanmelding of je kiest voor bier of wijn proeven.

Om de kosten te dekken zal er een kleine bijdrage gevraagd worden.