Om de trainingstijden definitief te maken…

Beste leden,
.
Komende week gaan we de trainingstijden compleet maken. Voor ons is het dan belangrijk om te weten of en zo ja er verhinderingen zijn. We zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Soms lukt dit niet altijd, bijv. als een trainer beperkt beschikbaar is zitten we aan een aantal momenten vast. Willen alle trainers en spelers hun verhinderingen voor de maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag doorgeven aan Alwin via email, op
.
alwinsmit@email.com
.
Doet dit uiterlijk op vrijdag 2 september. Op zondag 4 september komen de trainingstijden op de site.
.
Elk jaar zijn er weer mensen die dit vergeten of niet goed opletten. Hierdoor kan het zelfs voorkomen dat je niet kunt trainen omdat de training op een tijd staat dat je iets anders hebt. Rond etenstijd zullen er ook teams trainen, aangezien we anders niet meer kunnen trainen daar er dan teveel teams zijn. We hopen op ieders begrip.
.
Verder valt op dat de laatste jaren veel ballen los in het ballenhok liggen te slingeren, gewoon op de grond. De materiaalcommissie heeft vorig jaar half open pvc buizen aan de muur gehangen, waar ze in kunnen. Daarnaast staan er nog rekjes waar ze in kunnen. Willen alle trainende leden de ballen in de rekken en buizen doen, zodat het materialenhok netjes en veilig blijft. Verder het verzoek om na gebruik van de garage voor het pakken van spelmaterialen, de garagedeur weer dicht te doen.
Trainers graag even extra aandacht besteden en dit bespreken met je team.
.
groeten
.
de Technische Commissie