Online collecte voor fonds gehandicaptensport bij SDO/Fiable

In 2020 is Geertjan Aleven binnen SDO/Fiable begonnen met actie-onderzoek voor ledenwerving. Hij heeft hier verschillende mensen van binnen en buiten de club over gesproken en of er ideeën waren voor SDO. Hier zijn een hoop mooie ideeën uitgekomen, zoals bijvoorbeeld: trainers begeleiden, oud leden betrekken bij de club en de mogelijkheden voor G-korfbal bij SDO/Fiable onderzoeken.

Voor de mogelijkheden van dit G-team zijn Brianne Muijt en Wiljan van Dijk aan de slag gegaan. Zo hebben zij met verschillende mensen van andere verenigingen gesproken, het KNKV en een buurtsportcoach van aangepast sporten. Ook hebben Brianne en Wiljan begin september 2020 in Woerden al een training gegeven aan mensen met een beperking. Bij SDO/Fiable was er op 24 oktober 2020 een eerste training voor G-Korfbal gepland, deze kon helaas niet door gaan. We hopen nu dat deze training dit voorjaar gehouden kan worden.

Naar aanleiding van dit initiatief is Wiljan begin 2021 benaderd door het fonds Gehandicaptensport, om mee te doen met een online collecte. Als vereniging doen we hier graag aan mee! De opbrengst van deze collecte gaat voor 50% naar het fonds gehandicaptensport en voor 50% naar onze eigen vereniging.

Wil je na het lezen van dit bericht doneren? Klik dan hier onder link, alvast bedankt!

https://gehandicaptensport.digicollect.nl/c-k-v-sdo-fiable-kamerik?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=fonds-gehandicaptensport