Technische staf langer bij selectie SDO/Fiable

Het bestuur en TC zijn blij te kunnen melden dat de technische staf voor de selectie van SDO/Fiable voor volgend seizoen intact blijft.  Sinds vorig seizoen zijn Alwin Smit en Marjan Teeuwen als trainer/ coach verantwoordelijk voor de selectie van de Kamerikse korfbalvereniging en dit zal dus zo blijven. Tevens zijn we verheugd dat Serge van den Hoorn zal doorgaan als teammanager, Miriam Peters als fysiotherapeute en Gert Leusink op camera en video gebied.

Afgelopen seizoen startten zij een met een sterk gewijzigde maar zeer talentvolle selectie. Vanaf de voorbereiding werd er met de week beter gekorfbald en spatte het enthousiasme van de groep af. Helaas gooide COVID vroegtijdig roet in het eten, want er werd al reikhalzend uitgekeken om met deze selectie in de zaal en De Schulenburch te gaan korfballen.

Ook op spelers gebied zal de Onderlinge Verzekeringen Kamerik gesponsorde selectie nagenoeg intact blijven. Alwin Smit geeft aan dat gretigheid er op de trainingen inmiddels weer vanaf spat en dat men komend seizoen gezamenlijk voor het maximale willen gaan strijden. Spelers en begeleiding heeft er veel zin in en heeft de hoop dat er snel weer gekorfbald kan gaan worden op de Kamerikse velden.