SDO/Fiable wint haar derde wedstrijd op rij

Na de gewonnen wedstrijd van vorige week in Maarssen stond er deze week weer een uitwedstrijd van het door onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable op de planning. De selectie trad ditmaal aan tegen BEP uit Purmerend. Respectievelijk 1 en 2 zijn in de winderige opstandigheden niet in de problemen gekomen en wonnen beiden de wedstrijd, Weer een 4 punten weekend dus!

Koud, heel veel wind en aan 1 kant van de korf kunnen aanvallen. Typische omstandigheden voor een een lastige veldwedstrijd, vele zullen zich vast verheugen op de zaalcompetitie.

Tot 3-3 ging de wedstrijd gelijk op. Hierna nam SDO/Fiable het heft in handen en kwam op een 3-7 voorsprong door 2 goals van zowel Bob van der Weide en onze aanvoerder Hilbert van Koerten.

BEP had simpelweg goals nodig en de coach begon al snel met wisselen. Hierna scoorde zij 2 doelpunten op rij, gelukkig was daar de sterk spelende van der Weide die de korf gemakkelijk wist te vinden en de ruststand bepaalde: 5-9.

In de tweede helft verliep de score wat moeizamer.  Gelukkig besliste de door onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable wel snel de wedstrijd door op een 5-11 voorsprong te komen. Hierna werd de wedstrijd zorgvuldig uitgespeeld, de uiteindelijke eindstand was 8-13.

Volgende week gelukkig weer een thuiswedstrijd. De selectie treed aan tegen Rohda uit Amsterdam. We hopen op veel publiek en gezelligheid!