SDO/Fiable wint moeizaam van Oranje Wit

Na de domper van vorige week tegen Rohda mocht het door Onderlinge Verzekeringen gesponsorde SDO/FIABLE zich zaterdag 15 oktober revancheren tegen Oranje Wit uit Dordrecht. Een goed gevuld sportcomplex zag eerder die middag SDO/FIABLE 2 winnen met 13-11.
SDO/FIABLE kwam vroeg in de wedstrijd op een achterstand van 1-3. Dit was het moment voor een goede run van 6 goals, resulterend in een 7-3 tussenstand. Bij rust was deze voorsprong geslonken naar 2 treffers verschil: 9-7.
In de tweede helft wist SDO/FIABLE minder makkelijk te scoren dan in de eerste helft. Bij een tussenstand van 13-8 viel het vlaggenschip uit Kamerik zelfs volledig stil. Oranje Wit kwam daardoor nog terug tot 13-12, maar in de laatste minuut wist aanvoerder Hilbert van Koerten de bevrijdende treffer uit een strafworp te maken: 14-12.
Na deze wedstrijd bekleedt SDO/FIABLE de derde plek in de poule. Komende zaterdag gaat het op bezoek bij de ongeslagen koploper Spirit in Voorthuizen.