Bericht van de Kantinecommissie

De veldseizoenen bij SDO/Fiable van 2022 zitten erop, we gaan naar de zaal.

Bedankt!
Met dit bericht bedanken we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan o.a. de kantinediensten, openen van de accommodatie, schoonmaakmomenten, opruimen, technische ondersteuning en de extra hulp.

Geslaagd!
Het waren zeer succesvolle veldseizoenen. Onze mooie accommodatie met de nieuwe kantine bewees zijn waarde; alle wedstrijden & trainingen, veel gezelligheid, sportiviteit, leuke activiteiten, samenwerking… en de omzet in de kantine was in deze seizoenen nog nooit zo hoog, fantastisch!
De nieuwe prijslijst was een eyecatcher in de kantine en de speciale biertjes werden steeds populairder.
In deze seizoenen hebben meer ouders van jeugdleden een of meerdere kantinediensten & schoonmaakmomenten verzorgd dan alle eerdere seizoenen, hartstikke fijn!

Overnemen producten
Door een beter inkoopbeleid en extra vrijwillige inzet hebben we dit jaar weinig producten over en zijn producten langer houdbaar, waardoor we een deel kunnen meenemen naar het voorjaar van 2023.
Deze producten hebben we nog over en zijn nog houdbaar. Tegen lage prijzen kunnen deze producten worden overgenomen. De penningmeester stuurt een betaalverzoek. De producten worden thuis bezorgd. Dit wordt geregeld door Kevin. Als je hiermee SDO kunt helpen, heel graag!

2023
Volgend jaar gaan we het inleveren van plastic flesjes stimuleren i.v.m. statiegeld.
We hebben tips gekregen over het overgebleven brood na een zaterdag, dit nemen we mee naar 2023.
We kijken ook naar het beter scheiden van afval.
De schoonmaakmomenten door de ouders zijn goed verlopen; het schoonmaken van de kleedkamers werd helaas weleens vergeten door senioren, dus daar zetten we extra acties op.
We kijken naar het aanschaffen van nieuwe picknickbanken voor het terras in overleg met het bestuur.

Vrijwilligers gezocht voor de organisatie
Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die kunnen meehelpen in de organisatie, met name het inplannen van de kantinediensten,  administratieve taken, inkopen doen, uitvoeren van checks, e.d.
Wil je hierbij helpen of wil je meer informatie, stuur Kevin een berichtje: 06-28531890.

Eindschoonmaak
Komende woensdag 2 november is de eindschoonmaak om 19:00 uur in de kantine. Mocht je kunnen/willen helpen, zien we je graag.

Nogmaals dank en graag tot het volgend veldseizoen, we rekenen weer op jullie!

Kantinecommissie