Jaarlijkse oliebollenactie

De oliebollenactie komt er weer aan! Dit jaar gaan we weer zoals vanouds onze eigen oliebollen en appelflappen maken. In het oliebollen- en appelflappencentrum van Kamerik worden meer dan 12.000 heerlijke oliebollen en appelflappen gebakken en verkocht door eigen SDO/Fiable-leden. Dag en nacht wordt er hard gewerkt om deze actie weer tot een groot succes te maken.

Dit jaar beginnen we op donderdagmiddag met appels schillen, vorig jaar merkten we dat er extra appelschillers hiervoor nodig zijn. Zou je ons dit jaar een handje kunnen helpen met appelschillen dan horen wij dat graag! Op vrijdag 30 december eind v/d middag en begin v/d avond gaan we onze overheerlijke oliebollen en appelflappen weer verkopen langs de deuren. Dit jaar gaan we alleen langs de deuren in Kamerik. In Woerden wordt er enkel geflyerd. Hierdoor verwachten we dit jaar meer bestellingen op oudejaarsdag 31 december.

Ook dit jaar gaan wij er van uit dat alle leden van SDO/Fiable kunnen bijdragen aan deze belangrijke actie. Het is één van de belangrijkste inkomsten van onze vereniging, waardoor we de contributie kunnen beperken. Alleen met z’n allen kunnen we er een succes van maken!

De senioren en A-jeugd leden kunnen hun voorkeur (assistentie/verkoop/rijden) indienen bij ons, via sdo.oliebollenadm@gmail.com Als er geen voorkeur wordt ingediend verwachten wij de zeer nodige inzet bij een willekeurige taak. De jongste jeugd is zoveel mogelijk ingedeeld in het dorp en gekoppeld aan een ouder lid. Naast de leden hebben wij ook de hulp nodig van ouders en betrokkenen voor o.a. het rijden. In de afgelopen jaren stijgt het aantal ouders die zich hiervoor inzetten. Geweldig!

Wil jij ook graag helpen? Geef je dan nu (met eventuele voorkeur) op voor een van de onderstaande vacatures via: sdo.oliebollenadm@gmail.com

Vacatures:

– Appelschillers op donderdagmiddag 29 december om 16:00 uur.

– Chauffeurs voor vrijdag 30 december eind v/d middag en begin v/d avond.

– Chauffeurs voor zaterdag 31 december in de ochtend.

Commissie lid Anne van Meurs verzorgt dit jaar de indelingen. Dit contact loopt via dit sdo.oliebollenadm@gmail.com

Mocht je vanwege goede redenen echt niet kunnen helpen, laat het a.u.b. ons z.s.m. weten. Als de indelingen bekend zijn moet er zelf voor vervanging gezorgd worden.

Voor bakker(-assistentie) kan men contact opnemen met Tom Leusink, 06-37038802.

Groeten van de oliebollencommissie