Mededelingen kantinecommissie

Mededelingen Kantinecommissie
* Vanaf zaterdag 22 april gelden er nieuwe prijzen in de kantine. Deze hebben we moeten aanpassen vanwege de (soms forse) prijsverhogingen van producten. De prijzen zijn afgestemd en goedgekeurd door het bestuur en zijn dus op 22 april te vinden op de vernieuwde prijslijsten in de kantine. Tot 22 april gelden dus nog de prijzen van het najaar 2022.
Het assortiment is uitgebreid met blikjes Chocomel en Fristi. Er zijn verder geen (grote) wijzigingen.
* De indelingen zijn nagenoeg rond voor dit voorjaar. Ook met dank aan de vele! ouders van jeugdleden en kaderleden die weer een of meerdere kantinediensten draaien! De senioren die zijn ingedeeld zijn, ook op de hoogte gebracht. Er staan nog enkele diensten open (zie in het competitieprogramma in het rood gemarkeerd), die heel moeilijk zijn in te vullen doordat alle senioren spelen. Heb je hiervoor mogelijkheden, geef het Kevin even aan.
* De leden van de Kantinecommissie zijn ondertussen weer erg druk met alle voorbereidingen: inkopen, ramen zemen, kleedkamers in orde brengen, toiletten reinigen, koelkasten vullen, indelingen maken, schoonmaakwerk, noem maar op…
* Binnenkort volgen de indelingen van het schoonmaken van de kleedkamers door de senioren en de indeling schoonmaak kantine door de ouders.
* Het vriendelijke verzoek aan iedereen om onze accommodatie weer netjes/opgeruimd/schoon te houden. A.u.b. geen sporttassen in de kantine en glazen na gebruik afspoelen/schoonmaken. Dit scheelt bij elkaar veel werk voor de vrijwilligers die de accommodatie erna gaan schoonmaken/opruimen en beheren. Bij voorbaat dank aan iedereen die hieraan bijdraagt, ook aan het opruimen van alle spullen na afloop van een (drukke) speelronde (zoals terras opruimen, etc.)

* Je statiegeldflesje of -blikje kun je voortaan ook doneren aan SDO. In de kantine staat vanaf komende zaterdag een kleine rolcontainer met statiegeldstickers (er wordt later mogelijk ook een afsluitbare bak op het terras ingericht als statiegeld-bak).

Flesje en blikje graag niet ingedeukt, flesje bij voorkeur met dop en het blikje helemaal leeg. En natuurlijk, met het statiegeldlogo (er zijn in de komende tijd ook nog blikjes zonder statiegeld in omloop). Alvast bedankt hiervoor! 🙂
Veel plezier weer op onze accommodatie!