SDO/Fiable verliest haar laatste wedstrijd van het seizoen

Het door Onderlinge verzekeringen gesponsorde SDO/Fiable speelde de laatste wedstrijd thuis tegen de kersverse kampioen Spirit. Er was nog een kleine kans om de Ereklasse te halen. De concurrent KVA(plek 2) moest dan verliezen van Rohda uit Amsterdam en SDO/Fiable winnen van de ploeg uit Voorthuizen.

In tegenstelling tot vorige week begon de thuisploeg voortvarend aan de wedstrijd. SDO/Fiable kwam al snel voor met 3-0 en liep verder uit naar 7-3. Dit leidde tot de eerste time out van Spirit.

Na de time out kwam de uitspelende ploeg goed terug en ging zelfs door een hoog afrondingspercentage met een voorsprong de rust in. De eerste helft was door de extreme temperaturen pittig en beide ploegen konden wel wat koude limonade gebruiken.

Na rust liep de ploeg uit Voorthuizen snel uit tot 4 goals verschil en is het geen spannende wedstrijd meer geworden. Als SDO/Fiable na een lange aanval wat terug deed was het Spirit die snel weer scoorde.

Waar SDO/Fiable normaal gesproken door blijft vechten leek de pit er nu echt uit te zijn.  De eindstand was 16-20. Nogmaals de felicitaties naar de terechte kampioen!

Na de wedstrijd nam de voorzitter de tijd om afscheid te nemen van vertrekkende spelers en staf. De selectie wilt nogmaals iedereen bedanken die zich heeft ingezet als vrijwilliger, dan wel supporter!