Update begin korfbalseizoen & Vrijwilligers gezocht

De zomervakantie is nog in volle gang en mooier weer is opkomst, maar SDO/Fiable maakt zich vast op voor een nieuw korfbalseizoen. Een flinke groep vrijwilligers is afgelopen weken al druk in de weer geweest met allerlei voorbereidingen. Denk aan teamindelingen, trainingsschema’s, nieuwe wedstrijdshirts en trainingspakken, nieuwe fysioruimte en een nieuwe bestuurssamenstelling. Door al deze vrijwillige inzet, zijn we bijna gereed om het seizoen te gaan starten. In deze update van het bestuur een aantal belangrijke berichten, inclusief een dringende oproep voor vrijwilligers op een aantal posities.

Vrijwilligers gezocht:

SDO staat voor Samenwerking Doet Overwinnen. En dat doen wel al jaren met elkaar op allerlei vlakken op een fantastische wijze. Toch hebben we op dit moment een aantal belangrijke vacatures, waar we een dringende oproep voor vrijwilligers doen!

  • Trainers / coaches

De Technische Commissie is dringend opzoek naar vrijwilligers. Op dit moment is het nog niet gelukt om alle teams van een trainer / coach te voorzien. TC is daarom opzoek naar ouders / leden / betrokkenen die deze vacature zouden kunnen opvullen. Mocht je een uurtje per week vrij hebben om trainen te geven of te coachen zou dit ons heel erg helpen. Het gaat onder andere om Senioren 3 en 5 en jeugdteams B2 en E4! Meer informatie kan hier gevonden worden: vrijwilligers gezocht

  • Selectie vacatures: teammanager, fysio/verzorger en filmer wedstrijden

Voor de selectie is de TC nog hard opzoek naar een teammanager, fysio/verzorger en iemand die de wedstrijden wil filmen. Voor de filmer van de wedstrijden wordt een professionele videocamera ter beschikking gesteld door SDO, dit mag uiteraard ook door jeugdleden of ouders worden ingevuld. Mocht je meer willen weten over de functies of geïnteresseerd zijn, stuur even een bericht naar dicobeijeman@outlook.com / 06-28403455, zie ook hier.

  • Kantine organisatie vrijwilliger

Voor de periode tot begin november wordt er versterking gezocht in de kantinecommissie. Dit om te zorgen dat er weer een fantastische kantine staat op ons mooie sportcomplex. En zodat bezoekers kunnen genieten van onze nieuwe kantine. Het gaat om zaken zoals bezetting, inkoop, onderhoud en administratie waar een vrijwilliger voor wordt gezocht. Wie heeft er een paar uurtjes per maand over en wil hier een bijdrage voor leveren? Neem hiervoor contact op met Kevin den Otter via 06-28531890.

Onderlinge Verzekeringen Kamerik – Ouderkind toernooi – zaterdag 2 september.

Het Onderlinge Verzekeringen Kamerik Ouderkind toernooi zal gehouden worden op zaterdag 2 september. Dit is de jaarlijkse strijd tussen ouders en kinderen. Een prachtige manier om het seizoen te starten! Voor een gratis ontbijt zal worden gezorgd door SDO, gesponsord door Onderlinge Verzekeringen Kamerik. Wij rekenen op iedereen zijn komst (ouders en spelers). Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan graag afmelden voor 26 augustus bij het wedstrijdsecretariaat (Nellie van der Vliet: 06-33331692). Het speelschema kan hier gevonden worden.

Nieuwe shirts en trainingspakken

Eindelijk is het zover! Er zijn nieuwe shirts voor bijna alle teams en er kunnen weer nieuwe trainingspakken worden aangeschaft. Dit gaan we doen op zaterdag 2 september tijdens het Ouderkindtoernooi. Deze dag is een mooie gelegenheid om onze nieuwe trainingspakken voor klein en groot te gaan verkopen. Deze trainingspakken zullen ook gedragen worden door onze selectie. Tijdens deze zaterdag is er gelegenheid om te passen en te bestellen. De trainingstop, trainingsjas en trainingsbroek zijn apart van elkaar te bestellen. Exclusief tijdens deze pasdag zijn de trainingspakken met een mooie korting te bestellen. Meer informatie over de pakken en de prijzen volgen nog. Houd de site in de gaten hierover.
Tevens zijn wij bezig om via een link op de site dat je trainingskleding kan bestellen vanuit de webshop. Dit is nog erg pril en ook hier volgt begin van het seizoen meer informatie.

Veel dank aan Kim, Wietske en Ellen voor alle organisatie omtrent de nieuwe shirts en trainingspakken, dit is een enorme klus geweest!

Start trainingen en wedstrijden

Vanaf komende week starten de trainingen voor de senioren en de jeugd start op maandag 21 augustus. Exacte trainingstijden worden uiterlijk woensdag 16 augustus gepubliceerd in het Trainingsschema. Oefenwedstrijden worden gepubliceerd op het Competitieprogramma. Houd dus de website goed in de gaten.

Speeddates – Commissies & bestuur

Op het begin van ieder korfbalseizoen organiseert het bestuur ‘speeddates’ met de commissies om bij te praten en de plannen voor komend seizoen door te nemen. Dit staat voor komend seizoen gepland om woensdag 6 september. Een uitnodiging naar de commissies volgt.

SDO/Fiable bij Tank & Schenk

SDO/Fiable is onderdeel geworden van de Tank & Schenk actie vank BP D!VERS Woerden. Tank je bij de BP op de Europabaan 2 te Woerden, selecteer dan na het afrekenen SDO/Fiable als doel! SDO krijgt dan 1 cent per liter uitgekeerd, ook met tank of leasepas.

Nieuwe bestuurssamenstelling

Rogier de Kwaasteniet (secretaris) en Nander de Wit (voorzitter) hebben afgelopen ledenvergadering (2022) aangegeven te gaan stoppen. Inmiddels zijn Maarten van Eijk, Dave van der Meulen,  Alexander Heuvelman (secretaris) en Bas Eberwijn (voorzitter) bereid gevonden om plaats te gaan nemen in het bestuur. Dat is erg fijn nieuws, meer informatie over deze heren, kan hier gevonden worden.

Dat was ‘m. Veel informatie en voor nu nog even korfbalvakantie, maar tot snel bij SDO! En we hopen heel graag reactie te krijgen op de openstaande vacatures.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Nander de Wit
Voorzitter

Tank en Schenk tekst tmedia doel