Update van het bestuur

Het korfbalseizoen is inmiddels weer in volle gang en daarom hierbij weer een update van het bestuur. Dit is de laatste update van mijn hand, sinds gisteren is er een nieuwe voorzitter en bestuurssamenstelling. Een verslag van de Algemene Ledenvergadering volgt later door de nieuwe voorzitter Bas Eberwijn.

Onderlinge Verzekeringen Kamerik – Ouderkind toernooi
Het korfbalseizoen werd ook dit jaar weer gestart met het Onderlinge Verzekeringen Kamerik – Ouderkind toernooi. Het was ook dit jaar weer een groot succes, op een enkele vervelende blessure na, maar mooi om alle ouders zo met en tegen hun kinderen actief te zien. Tijdens het ouderkind toernooi werd ook het nieuwe sponsorcontract met Onderlinge Verzekeringen Kamerik getekend. De ‘onderlinge’ is al meer dan 26 jaar een trotse en trouwe sponsor van SDO. De komende drie jaar zal Onderlinge Verzekeringen Kamerik hoofdsponsor zijn van de selectie en tevens jeugdsponsor. Hierdoor loopt de selectie er weer strak bij in nieuwe pakken, shirts en met mooie tassen. Verder blijft de naam van de Kamerikse verzekeraar verbonden aan de jeugd, door o.a. het Ouderkind Toernooi en het Kersttoernooi. Kijk voor een verzekering dus zeker eens op: https://ovkamerik.nl/. Ook dank aan de sponsorcommissie om de verlenging te realiseren.

Kantinecommissie
De Kantinecommissie heeft een aantal nieuwe leden gekregen en er is een mooie start gemaakt van het seizoen. Het bestuur is erg blij dat er nieuwe vrijwilligers zijn gevonden om deze belangrijke taak in te vullen, bedankt! Een oproep aan alle leden  / ouders om de schema’s goed in de gaten te blijven, zodat je weet of je staat ingedeeld.
– Het overzicht van de schoonmaak kleedkamers staat hier: https://docs.google.com/document/d/1nOFg6_6EpZPXXtUBAMtg3oV3cHEGRO8t/ed

– Het overzicht van de kantine indeling staat hier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QNcrwNd74-u-8fVObDV5ZcByVZH1ISRM8yZ6w0qxa-g/pubhtml

Rabobank clubsupport actie 
De Rabobank Clubsupport actie is inmiddels weer gestart. Dit is een jaarlijkse actie van de Rabobank, waarbij Rabobank leden kunnen stemmen op drie favoriete clubs. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage is die een vereniging ontvangt. SDO wil dit jaar de bijdrage gaan besteden aan een buiten speeltoestel voor kinderen. Stem daarom vooral op SDO! Dat kan door te gaan naarwww.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht, zoek in de regio Rijn & Veenstromen en stem op SDO/Fiable! Bedankt alvast!

Tank & Schenk 
SDO/Fiable is onderdeel geworden van de Tank & Schenk actie vank BP D!VERS Woerden. Tank je bij de BP op de Europabaan 2 te Woerden, selecteer dan na het afrekenen SDO/Fiable als doel! SDO krijgt dan 1 cent per liter uitgekeerd, ook met tank of leasepas.

Sponsoren gezocht 
Graag willen we meer sponsoren aan SDO gaan binden. Voor een sponsor is het een mooie manier om naamsbekendheid te krijgen. Elke week sporten er honderden mensen op de Kamerikse velden en zien zij shirts / reclameborden / korfsponsoring etc. Ken je een bedrijf die sponsor van SDO zou willen worden, neem dan contact op met de Sponsorcommissie – sponsor@sdokamerik.nl

Nieuw bestuur & aftredende voorzitter & secretaris 
Gisteravond zijn, tijdens de Algemene Ledenvergadering, vier nieuwe bestuursleden goedgekeurd door de leden. Bas Eberwijn (voorzitter), Alexander Heuvelman (secretaris), Dave van der Meulen (algemeen lid) en Maarten van Eijk (algemeen lid) zijn voorgesteld als nieuw bestuurslid aan de leden welke hier hun akkoord op hebben gegeven. Dit zorgt er ook voordat Rogier als secretaris en ikzelf als voorzitter zullen aftreden. Voor Rogier komt er na ruim zestien jaar een einde aan zijn rol als bestuurslid / secretaris bij SDO, dat is zowaar een tijdperk te noemen. Ingestapt op zijn 18e, als jonkie in een bestuur vol met ervaren SDO’ers. In een tijd dat net het eerste Kamerikse kunstgras was gelegd en er nog op groot veld werd gespeeld. En nu aftredend als meest ervaren bestuurslid en als één van SDO’s langst zittende bestuursleden ooit. Rogier, bedankt voor al je inzet!

Ook voor mijzelf komt er na bijna twaalf jaar, waarvan 7 jaar als voorzitter, een einde aan mijn rol in het bestuur. Wij vonden het beide een eer, mooi en leerzaam om als secretaris en voorzitter actief te zijn voor SDO. We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking! Daarnaast wensen we de nieuwkomers Bas, Dave, Maarten en Alexander heel veel succes in hun nieuwe rol! We zijn erg blij dat zij de afgelopen maanden al hebben meegedraaid, het bestuur van SDO is in zeer vertrouwde handen. Bedankt en veel succes!

Met vriendelijke groet,

Nander de Wit, ook namens Rogier de Kwaasteniet

Afgetreden Voorzitter & Secretaris