Update bestuur oktober

Deel 1 van het veldseizoen zit er weer op en de eerste oefenpartijen zijn alweer gespeeld in de zaal. Tijd voor update vanuit het bestuur.

Het veldseizoen 

SDO/Fiable 1, 4, 5, A2, B1, B2, E4 en F1 zijn kampioen geworden! De kans is voor de meeste teams een stuk groter geworden, nu de poules gehalveerd zijn, maar dat heeft de pret niet gedrukt.

Wat er vooral uitsprong was de mooie prestatie van hoofdtrainer Frank Mommers en het vernieuwde eerste om direct in de eerste  competitie kampioen te worden. Het SDO/Fiable 2 van Marjan Teeuwen en Ron van Vuuren heeft ook een knappe prestatie geleverd door een punt te pakken in de reserve-ereklasse (het hoogste niveau voor 2e teams). Ze zijn gedegradeerd, maar wel met opgeheven hoofd.

Rabobank Clubsupport 

Leden en betrokkenen, bedankt voor de stemmen! We hebben een bedrag opgehaald van €1432,86. Binnen de regio Rijn en Veenstromen zaten we daarmee in de top 5 qua resultaat. Zoals eerder gepromoot gaat dit bedrag naar een speeltoestel voor naast het terras. Het doel is om vóór de verjaardag van SDO al een toestel op te leveren.

Richting de zaal 

Het wedstrijdprogramma van de zaal zal halverwege deze week op de website komen.

Oliebollenactie 

De organisatie van de actie is weer gestart. Vrijwilligers en bollenafnemers, houd er alvast rekening mee dat oudejaarsdag op een zondag valt. Dit betekent donderdag 28-dec appels schillen en bakken, vrijdag 29-dec bakken en venten en zaterdag 30-dec bestellingen uitrijden en opruimen. Zondag 31-dec zullen er dus geen werkzaamheden zijn.

Save the date – Vrijwilligersborrel 

Vrijdag 5 januari organiseert het bestuur een Nieuwjaars/vrijwilligersborrel in de kantine. We willen dan graag even stilstaan bij onze unieke vrijwilligerscultuur en iedereen even in het zonnetje zetten. We zullen openen met bubbels en een drankje van de club, daarna volgt een pub quiz.

Hopelijk kunnen we dan ook al het resultaat van de oliebollenactie bekend maken.

1959 – 2024 SDO 65 jaar! 

Aanstaande 31 mei bestaat onze vereniging 65 jaar en dat gaan we vieren. De verjaardag valt op een vrijdag, waar al de eerste ideeën zijn voor een leuke activiteit of toernooivorm. Het doel is ook om zaterdag 1 juni volledig in het teken van dit jubileum te zetten. Frank Anne Burggraaf en ikzelf willen binnenkort een projectgroepje opstarten voor deze dagen. Laat maar weten als je hier wat in wilt betekenen!

SDO/Fiable WhatsApp Community 

In de afgelopen jaren is de communicatie in de maatschappij sterk veranderd. Nieuws wordt voornamelijk ‘gepusht’ en wat minder vaak ‘gezocht’.  Communicatie wordt steeds vaker verzonden via Whatsapp. Om deze reden gaan we binnenkort een Whatsapp Community opstarten. Een community lijkt op een groepswhatsapp, maar is net wat anders. Er gelden bijvoorbeeld andere privacyregels en alleen beheerders kunnen communicatie delen.  We willen dit gebruiken voor de volgende zaken:

  • Aankondigingen en reminders van evenementen, jaarvergaderingen en activiteiten;
  • Hulpvragen, acties en informatie richting vrijwilligers;
  • Communicatie vanuit de commissies;
  • Links naar de website, bijvoorbeeld naar het wedstrijdprogramma of andere info.

Meer informatie kun je hierover vinden in het nieuwsbericht ‘Whatsapp Community’.

We willen binnenkort alle teamapps toevoegen aan deze community. 

Je kunt jezelf ook nu alvast toevoegen met de link die je in de mail hebt ontvangen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Bas Eberwijn

Voorzitter SDO/Fiable