SDO/Fiable ‘steelt’ punt tegen de Meeuwen

Na een lastige thuiswedstrijd tegen Fiks, waar geen punten werden behaald, stond er op 16 december een thuiswedstrijd tegen De Meeuwen gepland. Dit zou wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden, want beide ploegen hadden op dat moment drie punten behaald. Winst zou een mooie stap in de strijd om handhaving zijn voor het door onderlinge verzekeringen gesponsorde vlaggenschip van SDO/Fiable.

SDO/Fiable begon beter aan de wedstrijd als dat tegen fiks gebeurde. De Meeuwen deed dit alleen beter. De Meeuwen schoot uit de startblokken. Hierdoor stond SDO/Fiable al snel 2-6 achter. SDO/Fiable pareerde enigszins en bracht het verschil weer op twee doelpunten. In plaats van dat het terugkomen vertrouwen gaf, werkte het eerder averechts. Er werden verdedigend te veel individuele fouten gemaakt en de kwaliteit van aanvallen werd steeds minder. Er werd ingegrepen, mede in het achterhoofd dat een heer van de Meeuwen erg makkelijk de korf vond. Bij een stand van 4-12 kon SDO/fiable nog een beetje terug komen tot een ruststand van 11-14.

SDO/fiable kwam iets beter de kleedkamer uit, maar het was helaas weer niet goed genoeg. Vooral aanvallend had SDO/Fiable moeite om te scoren.. Na veel wissels ging dit uiteindelijk beter. Met een kwartier te scoren kwam SDO/Fiable langzaam dichterbij. Hierdoor werden de laatste 10 minuten weer spannend. Met een stand van 14-18, scoorde de ingevallen Mark Meijers twee goals waardoor het weer alle kanten op kon. Met nog een paar minuten te spelen werd het weer wat rommelig, maar er was nog niks verloren. SDO/Fiable kwam door middel van een strafworp op 17-18 en uiteindelijk 18 seconden voor tijd werd de gelijkmaker gescoord. Ook deze werd een uit strafworp gescoord. SDO/Fiable pakt uiteindelijk een punt, maar weet dat er uit een ander vaatje getapt moet worden om meer punten te pakken.

Alle supporters bedankt voor het komen en het aanmoedigen.

De selectie van SDO/fiable wenst alle supporters, vrijwilligers en leden van de club fijne feestdagen toe en alvast de beste wensen. Hopelijk zien we jullie allemaal weer in het nieuwe jaar.