Bert van Vreeswijk overleden

Afgelopen zaterdagochtend kregen wij het bericht binnen van familie Van Vreeswijk dat Bert van Vreeswijk is overleden. Bert heeft zich jarenlang ingezet als vrijwilliger bij de club. Dit heeft hij altijd met een positieve, open houding gedaan.

Vrijwel alle functies, op het voorzitterschap na, heeft Bert bekleed binnen de club. Ook is Bert tientallen jaren bondsscheidsrechter geweest. Zelfs in zijn laatste jaar was Bert nog veel betrokken bij de club, waar hij alles regelde rondom de thuiswedstrijden van de selectie. Dit alles heeft Bert altijd met veel plezier gedaan.

Op medisch vlak vocht Bert het laatste jaar zijn strijd tegen kanker. Hij doorstond een operatie en 12 chemokuren strijdvaardig en genoot van de extra tijd dat het hem gaf. In januari ontving hij het bericht dat de ziekte terug was, en dat er ditmaal geen partij meer kon worden geboden.

Wij denken terug aan Bert als een ontzettend enthousiaste vrijwilliger, die altijd in was voor een dolletje.

Donderdag a.s., 21-3, tussen 19.00 en 20.30 is er gelegenheid om de familie te condoleren in de Ontmoetingskerk, en om afscheid te nemen van Bert. Vrijdag 22-3, om 13.30 is er een dankdienst in de St. Hippolytuskerk in de Kanis.

Wij wensen Gerrie en de familie veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur SDO/Fiable